TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Secretele succesului: cum au reuşit investitorii de la „Imperiul Leilor“ să facă afaceri de milioane de euro

0
20 Jan 2020 19:08:36
Autor: Andreea Neblea
Cristian Oneţiu este unul dintre investitorii de top de la Imperiul Leilor FOTO Pro TV
Cristian Oneţiu este unul dintre investitorii de top de la Imperiul Leilor FOTO Pro TV

Cei cinci investitori de top de la „Imperiul Leilor“, emisiunea care se va difuza în curând la Pro TV, au dezvăluit care este secretul succesului lor în afaceri.

Cristian Oneţiu, Dragoş Petrescu, Daniela Marişcu, Mohammad Murad şi Monica Cadogan îi vor ajuta şi pe alţii să reuşească în afaceri, în cadrul show-ului „Imperiul Leilor“, care va fi difuzat la Pro TV. 

Cristian Oneţiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, şi Dragoş Petrescu, preşedintele grupului City Grill, consideră că ambiţia şi puterea de a persevera sunt esenţiale în orice business. 

„Nu ai nevoie de nişte super talente, doar de o dorinţă mai mare decât a celorlalţi, să faci lucruri pe care alţii nu sunt dispuşi să le facă. Trebuie să te împingă o dorinţă interioară sau o motivaţie specifică, care să te ajute să perseverezi“, spune Cristian Oneţiu. 

Cristian Oneţiu conduce Life Care Corp & BioLogistic FOTO Pro TV

„Pentru a reuşi într-un proiect, trebuie să îndeplineşti condiţia de a eşua în alte proiecte, ca să vezi unde greşeşti şi să poţi corecta. Spre şansa mea, nu am avut prea multe eşecuri, am avut însă multe încercări. Cred că ingredientele succesului meu stau în experienţa proiectelor anterioare, care m-au învăţat cum să gestionez o afacere şi cum să mă port cu oamenii“, a completat Dragoş Petrescu.

Dragoş Petrescu este preşedintele grupului City Grill FOTO Pro TV

Daniela Marişcu, CEO şi acţionar Aqua Azur, a făcut performanţă din proiectarea şi construirea de piscine premium şi parcuri acvatice. Ea spune că, pentru a avea succes, este important să acţionezi, să ai curajul de a face primul pas: „Greşeli se fac la orice nivel, dar la început de drum cred că cea mai mare dintre ele este să stai să calculezi de o sută de ori şi să nu acţionezi. Din păcate, am văzut multe exemple de acest gen, business-uri care aveau potenţial, în care eu aş fi investit, şi oamenii n-au avut curajul să pornească la drum, au ezitat, au calculat prea mult şi, astfel, nu au mai avut nici rezultatele“.

Daniela Marişcu este CEO şi acţionar Aqua Azur FOTO Pro TV

Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, a dezvăluit că secretul său este modul unic în care se apropie de angajaţii şi partenerii săi: „Îmi aleg ca parteneri oamenii cu care am chimie, fiindcă, până la urmă, chiar dacă se bazează pe cifre, o afacere are nevoie de chimie între oameni. Ştii cum se fac afacerile azi? Găseşti persoana care e un bun manager“.

Mohammad Murad conduce Phoenicia Hotels FOTO Pro TV

Monica Cadogan, CEO Vivre, consideră că secretul succesului său constă în planificare, consecvenţă şi capacitatea de adaptare: „Oricât de geniale şi originale ar fi, ideile de business rămân doar poveşti atunci când nu au în spate un plan documentat, acţiunea zilnică şi ambiţia de a-l duce la nivelul următor. Capacitatea antreprenorului de a învăţa din ieri şi de a se adapta din mers pentru mâine şi energia dedicată pe o perioadă nelimitată reprezintă, după părerea mea, ingrediente esenţiale ale succesului în afaceri“.

Monica Cadogan este CEO-ul Vivre FOTO Pro TV

Despre „Imperiul Leilor“

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat şi este produs în peste 30 de ţări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potenţialul ei şi să lupte ca nişte lei ca să câştige supremaţia asupra propunerii respective. Dar nu puţini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obţine finanţarea dorită.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii