TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Serialul „Messiah“, anulat de Netflix după un sezon: „Astăzi este o zi foarte tristă“ VIDEO

4
27 Mar 2020 13:30:12
Autor: Adelina Mărăcine
Serialul „Messiah“ a fost anulat de Netflix FOTO Netflix
Serialul „Messiah“ a fost anulat de Netflix FOTO Netflix

Serialul „Messiah“, cu Michelle Monaghan şi Beau Bridges în distribuţie, a fost anulat de Netflix după un sezon, potrivit Variety.

Thrillerul politic a fost lansat pe 1 ianuarie 2020.

Actorul Wil Traval a dat vestea pe Instagram: „Astăzi este o zi foarte tristă. Tocmai am fost informat de Netflix că nu va exista un sezon 2 pentru «Messiah». Vreau să mulţumesc fanilor pentru sprijin şi dragoste. Îmi doresc ca lucrurile să fi fost diferite”.

Eva Geller (Michelle Monaghan), ofiţer CIA, descoperă informaţii despre un bărbat (Mehdi Dehbi) care a acaparat atenţia la nivel internaţional prin mai multe acte care au perturbat societatea şi începe o investigaţie pentru a-i descoperi originea. În acelaşi timp, el continuă să atragă adepţi, suţine că poate face minuni, iar presa din toată lumea este din ce în ce mai fascinată de personalitatea lui carismatică.

Din distribuţie au mai făcut parte Tomer Sisley, John Ortiz, Stefania LaVie Owen, Sayyid El Alami, Jane Adams, Melinda Page Hamilton, Fares Landoulsi şi Dermot Mulroney.

„Messiah“ a fost creat de Michael Petroni, care a fost şi producător executiv împreună cu Mark Burnett, Roma Downey, Andrew Deane şi James McTeigue. McTeigue a fost şi regizor. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Carmic
27.03.2020, 16:17:44

Bine ca nu se mai face sezonul 2 pentru aceasta imitare jalnica a intamplarilor din Noul Testament!

+1 (1 vot)
Dobrican Felician
27.03.2020, 17:09:04

O mare magarie.Ma refer la oprirea seialului.Exact cind incepuse sa te puna pe ginduri. Eu de abia asteptam urmatorul sezon.Mai ales ca primul sezon se incheiase cu o noua minune a lui Messiah.

-1 (1 vot)
ovidiu preda
27.03.2020, 18:32:51

Mizeria asta de pe netflix s-a incheiat, jallnic

Radu Alexe
28.03.2020, 00:08:52

Saracii actori submediocrii din serial vor intra in somaj , asta e problema lor de fapt . Nu e o zi trista , e o zi fericita ca nu mai apare inca o nenorocire de serial .