TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Serialul „The Witcher“ va deveni film de animaţie

0
24 Jan 2020 14:40:50
Autor: Andreea Neblea
„The Witcher“ va deveni film de animaţie FOTO Netflix
„The Witcher“ va deveni film de animaţie FOTO Netflix

Netflix va adapta „The Witcher“ sub formă de film de animaţie, după ce a fost serial cu Henry Cavill şi joc video. Lauren Hissrich, creatoarea serialului produs de Netflix, a confirmat informaţia pe contul ei de Twitter.

Lauren Hissrich, creatoarea serialului produs de Netflix, a postat un mesaj pe Twitter prin care confirmă că serialul „The Witcher“ va deveni film de animaţie, notează news.ro

„Este o zi mare pentru universul Witcher. Păstrez secretul de mai mult de un an“, a scris ea, redistribuind un mesaj de pe un cont Netflix. 
 
„Zvonurile sunt adevărate, o nouă poveste cu Witcher este în lucru! Filmul de animaţie «The Witcher: Nightmare of the Wolf» (...). La conducere va fi producătorul executiv Lauren Hissrich, scenarist - Beau DeMayo, alături de studioul Mir căruia îi datorăm «Legend of Korra»“, potrivit Netflix. 
    
 
 
Serialul fantasy, adaptat după opera literară a scriitorului polonez Andrzej Sapkowski, este difuzat de Netflix din 20 decembrie. Este povestea a trei destine care se întrepătrund în lumea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii şi monştrii se luptă pentru a supravieţui şi evolua şi acolo unde binele să răul nu sunt uşor de identificat. Povestea a fost inspirată din diferite mitologii slave, nordice şi antice. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările