TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ aduce jungla din Africa de Sud în România, din 16 februarie, la Pro TV

0
3 Feb 2015 17:34:01
Autor: Victor Arvunescu
Mihai
Bobonete şi Cabral Ibacka vor supune celebrităţile condiţiilor
neprielnice din jungla africană FOTO Pro TV
Mihai Bobonete şi Cabral Ibacka vor supune celebrităţile condiţiilor neprielnice din jungla africană FOTO Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ aduce jungla din Africa de Sud în România. Reality-show-ul debutează la Pro TV pe 16 februarie, de la ora 20:30, timp de 21 de zile 12 vedete fiind puse în situaţii extreme. Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete vor supune celebrităţile la probe dificile, iar Oana Tache va informa publicul din România despre experienţa acestora din jungă.

Timp de 21 de zile, emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ va pune 12 vedete din România faţă în faţă cu cele mai neaşteptate vietăţi, situaţii şi experienţe. Astfel, Pro TV va transmite zilnic, de luni până duminică, în direct din jungla africană, aventurile extreme prin care vor trece participanţii.

Africa de Sud este pregătită pentru cele 12 vedete, care vor pleca în curând către tabăra izolată din junglă, unde vor trebui să trăiască 21 de zile, renunţând la rutina zilnică şi la stilul de viaţă somptuos cu care s-au obişnuit în ţară. Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participanţii, probele şi le vor arăta condiţiile neprielnice din jungla africană.

Echipei „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ se alătură şi Oana Tache. Ea va fi cea care va ţine la curent publicul din România cu aventurile din Africa de Sud, cu specificul local, cultura şi experienţa ei din junglă.

„Imi place la nebunie să călătoresc, iar începutul lui 2015 mi-a făcut o surpriză exotică şi extremă deopotrivă. Show-ul «Sunt celebru, scoate-mă de-aici!» de la PRO TV va fi o experienţă unică atât pentru concurenţi, cât şi pentru echipa de producţie. Sunt sigură că limitele fiecăruia dintre noi vor fi puse la încercare şi că în asta va consta şi frumuseţea show-ului. Iubesc adrenalina, iar «Sunt celebru, scoate-mă de-aici!» asta înseamnă“, a declarat Oana Tache despre experienţa prin care urmează să treacă.

Ea le va ţine la curent telespecatorii din România despre Africa de Sud şi despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ pe Facebook, Twitter, blog şi site-ul suntcelebru.protv.ro.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ va fi transmisă de luni până duminică, de la ora 20:30, în direct din jungla africană, la Pro TV.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările