TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Sorana, ex ASIA, în noul sezon „Chefi la cuţite“. Ce a gătit cântăreaţa şi ce amintiri o leagă de chef Scărlătescu VIDEO

0
10 Sep 2019 19:31:36
Autor: Adelina Mărăcine
Sorana. ex ASIA, în prima ediţie a noului sezon „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1
Sorana. ex ASIA, în prima ediţie a noului sezon „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1

Al şaptelea sezon „Chefi la cuţite“ a debutat luni seară, 9 septembrie, la Antena 1, iar printre cei care au reuşit să impresioneze juriul s-a numărat Sorana, fostă membră a trupei ASIA.

Sorana Darclee (36 de ani), fostă membră a trupei ASIA, a fost supriza primei ediţii din cel de-al şaptelea sezon „Chefi la cuţite“, ce a debutat luni seară, 9 septembrie, la Antena 1, de la ora 20.00.  
 
Fosta cântăreaţă a încercat să-i impresioneze pe cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, cu un preparat din scoici în sos de vin cu unt şi pituci. 
 
„Sigur că n-am cum să-i duc eu lui Cătălin scoici mai bune decât ale lui!“, mărturiseşte Sorana, care a depănat şi câteva amintiri cu chef Scărlătescu.
 
Artista a povestit că a fost, în urmă cu câţiva ani, asociata lui Cătălin. Cei doi au avut împreună un restaurant, iar în momentele în care Scărlătescu intra în bucătărie, toată lumea ştia că trebuie să se ferească, căci el nu se putea abţine să nu arunce cu blaturile de tort, când acestea „nu ieşeau perfect“. 
 
„Mai avea puţin şi punea polobocul numai ca să iasă perfect plate. Săracii bucătari ştiau că trebuie să lase capul la cutie atunci când Scărlătescu se enerva şi începea să urle, căci „zburau“ blaturile prin bucătărie“, a povestit amuzată Sorana. 
 
Întrebată în ce echipă ar merge, cântăreaţa s-a dezis de Cătălin şi a afirmat cu sinceritate: „Aş merge la tine, Florin Dumitrescu, eşti favoritul meu!“. 
 
Cântăreaţa a reuşit însă să-i impresioneze pe toţi cu scoicile gătite şi a primit trei cuţite, care îi permit artistei să meargă mai departe în competiţia de la Antena 1.  
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii