TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Spiritul iubirii şi livada cu mere pe scena de la „Românii au talent“

0
1 Mar 2013 23:00:55
Autor: Corina Cosmescu
În pauze, Bartoş şi Smiley au defilat pe scenă
În pauze, Bartoş şi Smiley au defilat pe scenă

Magia, acrobaţiile, contorsionismul şi muzica de operă au condimentat vineri seară show-ul difuzat pe Pro TV. Telespectatorii au avut privilegiul de a-i cunoaşte pe Bruce Lee de Timişoara şi pe Shakira de România.

În ediţia de vineri seară, membrii juriului şi cei doi entertaineri au continuat povestea personajelor talentate la Iaşi, unde Smiley a luat o pauză vocală totală şi nu a scos niciun cuvânt. Pentru a-l pregăti de show, Pavel Bartoş i-a administrat câteva pastile înainte de show.

„Iaşiul este un oraş al contrastelor. Avem momente geniale şi momente care ne fac să ne dăm cu măciuca în cap“, a constatat Mihai Petre după ce a urmărit prestaţia unui ansamblu tradiţional moldovenesc. Patru tineri deghizaţi cu măşti urât mirositoare, după cum a specificat Andra ulterior, s-au bătut pe scenă, împărţindu-şi cu generozitate lovituri de măciucă în cap. Amuzaţi şi oripilaţi, experţii din juriu i-au încurajat şi, la final, le-au spus «Nu».

În schimb, s-a calificat o tânără de 13 ani din Bârlad, Diaconescu Miruna, care a cântat muzică country.

La audiţii, Smiley şi Bartoş şi-au făcut timp şi pentru gătit

Andra, la un pas de leşin
La Timişoara, membrii juriului au avut parte de o surpriză neplăcută. Deşi iniţial au crezut că participantul Bruce Lee de Timişoara are un număr atipic datorită mişcărilor rapide de freestyle, prezentatorii s-au convins repede că, de fapt, caracterul atipic al prestaţiei s-a datorat mirosului puternic de transpiraţie al interpretului. Drept dovadă, Andrei i s-a făcut rău, fiind nevoită să ia o pauză de la filmări. „Nici când eram gravidă nu aveam aşa greţuri. Răspunsul meu este «Nu»“, a spus Andra, ţinându-se cu degetele de nas. „Nu-mi vine să cred, eşti primul care reuşeşte asta la «Românii au talent»“, a conchis Mihai Petre.

În schimb, Ana Munteanu, artist plastic, a ridicat sala în picioare când a reuşit să transmită mesajul „Veniţi acasă“ printr-o creaţie realizată din nisip. După cum era de aşteptat, experţii din comisia de evaluare au calificat-o în etapa următoare.

La Craiova, câţiva dansatori adevăraţi au primit simpatia membrilor din juriu. Asemănător, la audiţiile desfăşurate în Bucureşti, tinerii din grupul Barbarosa i-au impresionat pe şefi prin costumele roşii şi ritmurile antrenante, specifice stilului capoeira.

Tot în Capitală, a participat şi mentalistul Vlad Grigorescu care a pus în scenă un număr de magie. Artistul a adus în faţa publicului o poveste cu prinţi şi bufoni, transpusă datorită cărţilor de joc. „În opinia mea, cam aşa trebuie să arate un număr de magie. Nu eşti sănătos!“, a exclamat Andi Moisescu. „Ne-ai vrăjit pe toţi. Mergi în etapa următoare cu trei de «Da»“, i-a spus Andra cu zâmbetul pe buze.

Mere pentru toată lumea

Dacă unii români au participat la emisiune pentru a-şi etala abilităţile, doi tineri au venit să promoveze merele din Voineşti. Băieţii au rupt fructele şi le-au întins pe scenă, iar la final, deşi nu s-au calificat, au împărţit merele cu spectatorii pofticioşi.

Spre deosebire de ei, un copil de 13 ani a impresionat audienţa interpretând piesa „Rolling in the Deep“ a cântăreţei britanice Adele. „Eşti foarte simpatic, ţi-a mai spus cineva asta?“, l-a întrebat Mihai Petre. „Toată lumea, a răspuns micuţul, lipsit de modestie. După câteva glume prin care şi-a dovedit şi perspicacitatea, Jean Claude a primit răspunsurile afirmative. Apoi, a coborât de pe scenă şi i-a dat lui Smiley câteva sfaturi despre cum trebuie cucerită o fată.

Tot la Bucureşti, Darius, un balerin-contorsionist i-a şocat pe cei trei membrii ai juriului care l-au propulsat în etapa următoare. Numărul său a fost apreciat datorită gradului sporit de dificultate pentru anatomia unui băiat.

Pe scena de la „Românii au talent“ a revenit şi Orlando, un tânăr bucureştean ce a jonglat cu un tetraedru şi un cub. Prestaţia sa a primit şi laurii juriului.

Ne apucăm de cântat sau ne lăsăm de meserie?

La audiţii au participat şi două tinere curajoase care, deşi au recunoscut că au experienţă muzicală de doar câteva zile, au falsat hitul „Ochi căprui“ al formaţiei Bambi. „Cine v-a zis că ştiţi să cântaţi?“, le-a întrebat Andra. „Nimeni“, a răspuns cu sinceritate o aspirantă la titlul de glorie al show-ului. Însă fetele nu au reuşit să-i oripileze pe membrii juriului atât de mult precum un solist ce i-a amuzat pe Smiley şi pe Bartoş cu refrenul iconic „Spiritul iubirii“.

Diferit, un adolescent i-a imitat pe Florin Piersic şi pe Gigi Becali, iar prestaţia sa teatrală i-a convins pe experţii din juriu, dar şi pe Bartoş care i-a anticipat o carieră artistică desăvârşită.

Mai grav, o participantă îmbrăcată într-o rochie transparentă, doamnă Cezarina, a interpretat muzică indiană, reuşind să se califice în etapa următoare, spre nemulţumirea lui Mihai Petre, care i-a spus un „Nu“ categoric. De emoţie că a primit răspunsuri pozitive, femeii i s-a făcut rău.

Opus, doamna Gabriela, de profesie consultant financiar, a demonstrat că muzica nu este doar un hobby, ci şi o posibilă viitoare meserie. Andra s-a ridicat în picioare când i-a spus „Da“. „Gabriela este una dintre favoritele mele, o vreau în fianală“, a spus şi Mihai Petre.

Românii au talent, sezonul 3 - Cele mai tari momente din 01 martie

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările