TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Bolnavă de cancer, senzaţie la America’s Got Talent: „Şansele mele de supravieţuire sunt de 2%, dar 2% nu înseamnă 0%” VIDEO

1
12 Jun 2021 10:22:06
Autor: Maria Dinu
Jane Martjewski FOTO: Jane Martjewski, a impresionat la America's Got Talent / Facebook / Captură
Jane Martjewski FOTO: Jane Martjewski, a impresionat la America's Got Talent / Facebook / Captură

O americancă de 30 de ani care a participat la concursul America’s Got Talent a impresionat o ţară întreagă, nu doar prin vocea ei, ci şi prin povestea de viaţă.

Jane Martjewski suferă de cancer, iar şansele sale de supravieţuire sunt extrem de reduse,  doar 2%, a spus tânăra, care rămâne, însă, optimistă. 

„Au fost nişte cântăreţi extraordinari în acest an... şi nu voi spune "da". Îţi ofer, în schimb, altceva“, a spus Simon Cowell, membru al juriului. 

Şansele mele de supravieţuire sunt de 2%, dar 2% nu înseamnă 0%. Înseamnă ceva şi mi-aş dori ca oamenii să ştie cât de uimitor este”, a spus concurenta  Jane Martjewski.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Dream Pervertor
12.06.2021, 11:02:38

..ar trebui realizat un concurs separat, numai pentru cei cu astfel de probleme si astfel vom avea garantia ca nu vor fi viciate alegerile juriului sau ale publicului de astfel de situatii ( vezi paralimpics ). Toata compasiunea pentru astfel de oameni care fac un efort dublu dar avand in memorie alegerea de la Eurovision de acum cativa ani este mai bine o separare!

+4 (6 voturi)
Modifică Setările