TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Televiziunea b1tv s-a făcut de râs pe mâna lui Sabin Orcan

44
4 Oct 2016 03:03:32
Mircea Morariu

Rămas orfan de înalta protecţie a d-lui Traian Băsescu, la rându-i abandonat de toţi susţinătorii săi, fie ei voluntari sau contra-cost, uitat şi de generoasa Elena Udrea care vrea să se pună bine cu bunul Dumnezeu urmând un masterat în Teologie, postul b1tv o duce din în ce mai rău.

Tocmai din acest motiv asocierii pernicioase cu falimentarul Evenimentul zilei i s-a adăugat recent cea cu România liberă a puşcăriaşului Dan Adamescu. Un ins care la strâmtoare fiind nu-şi plăteşte cu lunile salariaţii.

Noul director al ziarului lui Adamescu, un cvasi-jurnalist cu numele Sabin Orcan, remarcabil doar prin crizele lui de nervi şi de personalitate, al cărui model în materie de strigat este fostul colonel de presă Robert Turcescu, a primit şi el o emisiune. Duminică seară m-am uitat la ea preţ de câteva zeci de minute. Cele în care Sabin Orcan a făcut jalnica dovadă a neprofesionalismului său absolut.

Orcan s-a dat mare patriot, a făcut pe justiţiarul şi pe revoltatul comentând alături de invitaţii săi, economistul Lucian Isar, pentru moment doar soţul soţiei sale, şi fostul ministru tehnocrat Marius Bostan, insul ce merită un doctorat în domeniul Vorbit aiurea, câteva secvenţe filmate cu ocazia primirii la Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis a noului ambasador al Federaţiei Ruse, Valery Kuzmin.

Cei trei crai de la Răsărit s-au dat în stambă construind un scenariu de marele râs al lumii pornind de la falsa observaţie că trimisul lui Putin la Bucureşti şi-ar fi prezentat scrisorile de acreditare purtând uniforma de ofiţer de rang superior al Armatei Ruse. Analfabetul de presă pe nume Orcan Sabin îşi îndemna aiurea invitaţii să găsească semnificaţii ameninţătoare la adresa independenţei Statului român în vestimentaţia diplomatului rus. Pregătind prosteşte un inutil scandal diplomatic.

E adevărat, dl. Kuzmin nu s-a prezentat la Cotroceni în costum civil. Purta uniformă de membru al Corpului diplomatic. Mai exact. Sunt câteva ţări pe lumea asta care au şi aşa ceva. Federaţia Rusă se află printre ele. Iar purtarea respectivei uniforme e strict reglementată de protocolul diplomatic.

Că Sabin Orcan e ignorant în astfel de detalii mai treacă-meargă. Deşi directorul României libere ar fi normal să ştie că un ziarist este un om bine informat, aşa cum bine spunea pe vremuri marele Camil Petrescu.

Dar că la fel de ignoranţi şi de experţi în datul aiurea cu părerea şi datul în gropi s-au dovedit şi un fost ministru, şi un ins specializat în datul în coate spre a-şi găsi un loc în înalta ierarhie a BNR este de neiertat. Este de râsul lumii.

Încă o confirmare că dl. Dacian Cioloş a fost inspirat când i-a arătat domnului Bostan uşa. Încă un semn că trebuie să ne ferim de visurile de mărire ale lui Lucian Isar. Dar şi de cele ale soţiei sale.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

44 Comentarii

Radu Mircea
4.10.2016, 05:59:02

# Ah... Basescu ... Basescu ... Vesnicul Basescu ... Alfa si omega domnului Morariu , totul graviteaza in jurul si la voia , sau nevoia lui Basescu . Daca chiar doreati sa va clatiti ochii , uite bunaoara aseara puteati sa urmariti delirul lui Gidea care din studiourile varanului ( etalon de turnatorie , inselaciune , escrocherie , abjectie ) , infiera cu spume la gura ... tocmai hotiile la care n-a fost invitat si Voiculescu .

+10 (20 voturi)
Mircea Morariu
4.10.2016, 07:30:49

Televiziunea lui Gâdea nu mă interesează. Uitati-va la ea pe mai departe!

-9 (17 voturi)
Nirolf
4.10.2016, 06:13:45

Pe zi ce trece devine tot mai evidenta transformarea distinsului Mircea Morariu intr-un etalon al obiectivitatii si a bunului simt . Doar remarcabilul forumist soare adrian se mai ridica la inaltimea maestrului M Morariu .

+6 (14 voturi)
Vanatorul/d.c.
4.10.2016, 09:12:08

Ordinul de zi pe unitate publicistica digitala individuala sau colectiva si cu personalitate juridica, ordin valabil pana in ziua alegerilor parlamentare, e urmatorul : ”Loviti vartos zi de zi in Basescu, in cei apropiati lui, in ”basistii” simpli si necunoscuti, in realizarile mandatului lui, in tot ce-l poate ajuta sa aduca PMP in parlament si sa incurce astfel socotelile facute de PSD+PNL+ mazeta lor cotrocenista+procurorii si sereisti implicati in jocurile de putere si..conservare de avere ale mafiotilor celor doua partide, intru continuarea falsificarii statului de drept si a actului de justitie”. Pe contra, Basescu ascunzandu-si agenda si intentiile reale, adopta strategia ”cainelui ranit si haituit” sperand astfel sa smulga exact din voturile si..”intelegerea” adversarilor ”de moarte” avuti in cele doua mandate de presedinte, pentru a-si infrunta adversarii aparuti dupa iesirea la pensie. Cum le va multi daca PMP va intra in parlament, asta e alta chestie, si s-ar putea sa fie una care sa surprinda pe toata lumea.

+3 (13 voturi)
Aspida
4.10.2016, 09:56:45

Dle MM, dv știați că diplomații ruși au unformă și cum arată ea? «Televiziunea b1tv s-a făcut de râs pe mâna lui Sabin Orcan» Nu televiziunea b1tv, numai Sabin Orcan, care a avut bunul simț să se replieze, în urma unui sms primit în direct… Cică, «să arunce primul cu piatra, care se simte curat…» sau cam așa cumva…

+12 (14 voturi)

Vezi toate comentariile (44)

Modifică Setările