TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Insula iubirii“ debutează la Antena 1: cine sunt cuplurile care îşi pun dragostea la încercare şi cum arată „ispitele“ ce vor destrăma relaţii

0
23 Apr 2015 12:00:07
Autor: Alexandra Constanda, Bianca Dumitru
Radu Vâlcan prezintă reality-show-ul „Temptation Island - Insula iubirii“ FOTO Antena 1
Radu Vâlcan prezintă reality-show-ul „Temptation Island - Insula iubirii“ FOTO Antena 1

„Temptation Island – Insula iubirii“, un reality-show filmat pe plajele exotice din Thailanda care pune la încercare relaţia a patru cupluri, va debuta duminică, 26 aprilie, la Antena 1, de la ora 20:30.

Intensitatea şi veridicitatea sentimentelor care leagă patru cupluri vor fi puse la încercare în cadrul show-ului şi, implicit, fidelitatea fiecărui partener. Astfel, cupluri care au relaţii de lungă durată, dar care nu s-au hotărât să se căsătorească, îşi vor putea testa relaţia prin intermediul noului format de reality-show propus de Antena 1 pentru a afla dacă partenerul este cu adevărat jumătatea perfectă.
 
Filmările s-au desfăşurat în Thailanda, într-un spaţiu exotic, iar membrii cuplurilor au stat separaţi pe două insule. Mai mult, opt persoane total necunoscute încearcă să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele. Participanţii vor fi supravegheaţi 24 de ore din 24, în sistem reality, iar la finalul show-ului fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să meargă pe căi separate.
 

„Temptation Island - Insula iubirii“: Interviu cu Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului

Noul reality-show al postului Antena 1 va fi prezentat de Radu Vâlcan, care a dezvăluit, într-un scurt interviu acordat ziarului „Adevărul“, cum au decurs filmările şi ce sfaturi le-a dat concurenţilor. 
 
„Adevărul“: Cum a fost experienţa din Thailanda, de la „Insula iubirii“? De ce aţi ales tocmai acest loc foarte îndepărtat?
Radu Vâlcan: În primul rând aşa este formatul. Şi e foarte bine că e aşa. Numai un spaţiu nou, care îţi transmite că „viaţa e frumoasa“, face ca „proba de foc“ a încrederii să fie mai greu de trecut. 
 
Cum au decurs filmările? Ai scris pe blogul tău că ai lucrat alături de o echipă de profesionişti şi totul a decurs într-un ritm extrem de intens, dar plăcut.
Aşa este. Am filmat aproape încontinuu. Mai făceam mici pauze de somn de câte trei-patru ore, cel mult. A fost un tur de forţă, dar ştiam încă de atunci că merită.
 
Ce ne poţi spune despre concurenţi? S-au lăsat ispitiţi pe „Insula iubirii“?
Pot spune că sunt oameni cu slăbiciuni, aşa cum suntem toţi. Nu e nimic de judecat. Tot ce sper este să aibă maturitatea să se împace cu deciziile luate. Fie că au trecut sau picat testul. 
 
Au reuşit ispitele să destrame cupluri bine sudate? Tu ai reuşit să mediezi conflictele dintre parteneri?
E foarte complicat să ofer un exemplu. Ar însemna să „vând“ câteva ponturi şi nu aş vrea sub nicio formă să stric surprizele telespectatorilor. Tot ce pot spune este că în permanenţă i-am sfătuit să facă ce le spune inima. Sunt maturi, trebuie să ia decizii. În viaţă se iau decizii. insula iubirii
 
Poveştile de dragoste de la „Tempetantion Island – insula iubirii“ sunt adevărate? Cu alte cuvinte, concurenţii s-au îndrăgostit cu adevărat de ispitele lor sau totul a fost de faţadă, de dragul show-ului?
Ştiu că e greu de imaginat, dar nimic nu a fost aranjat. Şi e foarte riscant să faci asta. Ar fi dezastruos pentru un show de asemenea amploare ca un participant să te aibă la mână cu aşa ceva, de exemplu.
 
Filmările s-au desfăşurat în sistem de reality-show. Totuşi, concurenţii sunt nişte oameni simpli, care nu ştiu cum decurg lucrurile pe platourile de filmare. Cum s-au descurat ei – concurenţii - în faţa camerelor de filmat?
Lor nu li s-a impus să facă nimic. Munca de laborator era a echipei. Concurenţilor li s-a creat un cadru feeric în care tot ce aveau de făcut era să se desfăşoare fără absolut nicio regulă. Singurele lucruri care le erau interzise erau accesul la telefon, internet şi plecarea neanunţată din locul respectiv.
 
Ce te-a determinat să accepţi rolul de prezentator al emisiunii „Temptation Island- Insula iubirii“? Ce aduce nou, pentu tine, acest format?
Aduce ce aduce pentru absolut toţi telespectatorii români. Oameni ca şi ei, aflaţi faţă în faţă cu şansa vieţii lor. Şansa de a se desprinde dintr-o relaţie aparent perfectă, dar care se dovedeşte a fi disfuncţională. Sau şansa de a se lămuri, în cel mai frumos mod, că sunt în locul care trebuie cu omul potrivit. Apoi acest show mai aduce distracţie multă, plaje spectaculose, junglă, femei frumoase, bărbaţi atrăgători. Deci, eu zic că „Insula iubirii“ deţine toate ingredientele pentru a fi un show de succes.
     

„Temptation Island - Insula iubirii“: Care sunt cele patru cupluri ce-şi pun dragostea la încercare

Patru cupluri, 12 tentaţii, 15 zile şi o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Temptation Island – Insula iubirii“. La finalul lui, doar dragostea adevărată poate trece testul, iar cele patru cupluri intrate în competiţie vor afla dacă sunt legate doar de obişnuinţă sau, dimpotrivă, de sentimente sincere şi puternice. Testul suprem al iubirii şi al încrederii va fi dat de opt oameni care se vor întoarce din Thailanda total schimbaţi. 

Andreea Flavia Alb şi Bogdan Ionuţ Ghiceanu: „Suntem un cuplu funny“
 
 
 
insula iubirii
 
Bogdan a fost fotbalist profesionist până la vârsta de 27 de ani, jucând la mai multe echipe din divizia B – Botoşani, Poli Iaşi, Voluntari. O accidentare la genunchiul drept l-a determinat să renunţe la acest sport, dar şi-ar dori foarte mult să revină pe teren. Părinţii Andreei au divorţat, iar ea a rămas cu mama ei, în Cluj Napoca. Când avea nouă ani a plecat la tatăl ei, în Germania, unde a rămas până la 21 de ani, când dorul de casă a făcut-o să revină în ţară. Amândoi se aşteaptă ca participarea lor în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii“ să fie o experienţă frumoasă, un test care să le arate dacă sunt făcuţi unul pentru celălalt. 
 
Loredana Andreea Paraschiv şi Liviu Nicolae Georgescu: „Suntem un cuplu de nebuni. Ne distrăm de joi până duminică!“
 

insula iubirii
 
Loredana este studentă în anul II la Facultatea de Afaceri Internaţionale, în Constanţa, iar Liviu este administratorul propriei firme de amenajări interioare. Mare iubitor de câini de când se ştie, Liviu are trei tatuaje cu aceste animale. Şi Loredana are un tatuaj, însă cu semnătura lui Liviu şi mesajul „Amore per sempre“. Loredana şi Liviu se descriu simplu: „Suntem un cuplu de nebuni. Ne distrăm de joi până duminică. Avem mulţi prieteni şi suntem petrecăreţi. Ne plac vacanţele şi excursiile.“ Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii“ pentru că îşi doresc o vacanţă, distracţie şi prieteni noi. 
 
Andreea Ienciu şi Cristian Iacob: „Suntem un cuplu puternic şi deschis la aventuri“ 

insula iubirii
 
Andreea, pasionată de fitnes, este studentă la Tehnică dentară, iar Cristian este culturist de performanţă şi studiază Dreptul. S-au cunoscut pe Facebook, acum patru ani, şi spun că au o relaţie foarte strânsă. „Suntem un cuplu puternic şi deschis la aventuri. Gândim la fel, ne certăm pentru că suntem extrem de încăpăţânaţi. Ne cunoaştem foarte bine din toate punctele de vedere, ne completăm şi suntem oameni ai extremelor“, se caracterizează ei. Lui Cristian i-ar plăcea ca Andreea să îi dăruiască trei copii, în timp ce ea şi-ar dori doar doi. Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii“ să se simtă bine şi să trăiască o experienţă nouă. 
 
Petruţa Maniga şi Ovidiu Sabadas: „Suntem energici şi plini de viaţă“
 
insula iubirii
 
Petruţa şi Ovidiu formează un cuplu de trei ani. Spun despre ei că sunt energici, plini de viaţă şi că le plac experienţele noi. „Singurul meu viciu e fericirea, iar pentru a avea parte de ea tot timpul în cuplu nostru, sunt dispusă să fac orice. Mă întreb… el ar face?“, spune tânăra.  Participă la „Temptation Island – Insula iubirii“ pentru că vor să trăiască o experienţă nouă care, speră ei, să îi unească şi mai mult.
 

„Temptation Island - Insula iubirii“: Cine sunt şi cum arată cele şase „ispite“ feminine

Cele patru cupluri care au decis să îşi supună relaţia testului suprem al încrederii în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii“ vor fi nevoite să facă faţă unei întrebări tulburătoare cât timp se vor afla în Thailanda: Partenerul meu va ceda ispitei? Şase femei dispuse să rişte totul pentru a cuceri cei patru bărbaţi din competiţie vor face zilele mai frumoase domnilor şi nopţile crunte doamnelor. Ceea ce este paradis pentru bărbaţi este infern pentru femei. Iată care sunt cele şase femei care îşi vor etala armele de seducţie în Thailanda. Un lucru e cert: ele nu au nimic de pierdut. 
 
Symona Petre (23 de ani)
 
 
Symona este energică, pozitivă, dornică de noi experienţe. Iubeşte muzica, trăieşte totul la intensitate maximă şi nu se teme de tot ceea ce înseamnă provocare. Spune că nu are încredere în bărbaţi şi este foarte suspicioasă în relaţii. Îşi doreşte înainte de orice o carieră şi spune că va decide câţi copii va avea în funcţie de posibilităţile financiare. Speră ca la „Temptation Island – Insula iubirii“ să găsească un bărbat pe măsura ei. 
 
Valentina Neagu (28 de ani)
 
insula iubirii
 
„Tot ce mi-am dorit încă de mică este să devin faimoasă şi cunoscută“, declară Valentina, care spune că este o persoană extrem de ambiţioasă, perseverentă, care nu se lasă până nu obţine ce-şi propune. „Sunt sociabilă, calmă, destind atmosfera, dar când mă calcă cineva pe bătături situaţia se schimbă radical“, continuă ispită. Îi place să se îmbrace provocator şi să flirteze, dar consideră că este de datoria bărbaţilor să facă primul pas. Vrea ca la „Temptation Island – Insula iubirii“ să cunoască oameni şi locuri noi, să se distreze şi, de ce nu, să îşi schimbe viaţa.
 
Ana Vengher (30 de ani)
 
insula iubirii
 
„Sunt sociabilă, plăcută, veselă, imprevizibilă, sunt foarte ambiţioasă. Deseori lumea îmi spune că sunt fiţoasă, dar nu este aşa, nu mă manifest până nu cunosc oamenii, sunt foarte organizată şi disciplinată, sunt extrem de critică şi cu mine şi cu cei din jur, în special cu cei dragi mie. Am o părere foarte bună despre mine, sunt orgolioasă şi cred că pot face mai multe lucruri în acelaşi timp şi că le pot face perfect“, spune Ana. Tânăra spune că, în prezent, cariera este pe primul loc, dar este deschisă şi pentru o relaţie. A venit la „Temptation Island – Insula iubirii“ să se distreze şi să se relaxeze. 
 
Miki Ignat (34 de ani)
 
insula iubirii
 
Miki vrea ca reality show-ul să îi schimbe viaţa. A fost căsătorită de două ori şi are o fetiţă de 13 ani şi jumătate. „Vânez ca un bărbat când sunt îndrăgostită. Fac orice. Mă duc după el. Îl urmăresc. Fac investigaţii şi apoi interacţionez cu el“, spune Miki. În timpul liber îi place să citească, să danseze, să meargă la teatru şi la cinematograf. „Reuşesc să ascult foarte bine oamenii şi m-am schimbat mult în ultimii doi ani, am o faţă pentru fiecare om“, declară ispita. 
 
Alexandra David (25 de ani)
 
insula iubirii
 
Alexandra se descrie ca fiind o fire emotivă. În timpul liber face foarte mult sport, călătoreşte, iese cu prietenii, dar nu îi place să meargă la cumpărături. Se înţelege foarte bine cu bărbaţii şi iese în club pentru că îi place să danseze. Recunoaşte că atunci când se îndrăgosteşte face cele mai mari prostii şi este sufocantă. „Temptation Island – Insula iubirii e clar pe gustul meu. Îmi place intriga ei. Eu trebuie să fiu ispită pentru că ştiu să seduc, să mă fac plăcută. Arăt bine în bikini“, spune Alexandra. 
 
Bianca Roman (28 de ani)
 
insula iubirii
 
Bianca vrea să îşi găsească jumătatea la „Temptation Island  - Insula iubirii“, chiar dacă această „jumătate“ poate să fie deja prinsă într-o altă relaţie. Visează să aibă doi copii, pe care să îi crească într-o casă în care domneşte armonia. Bianca este foarte sigură pe ea, nu îi este ruşine de etnia ei. Deţine un salon de cosmetică şi un magazin de haine în Braşov, dar în trecut a făcut compromisuri pentru a strânge banii necesari unor astfel de afaceri (a fost animatoare într-un club din Anglia). Este foarte preocupată de aspectul ei exterior, merge zilnic la sală, este atentă la ce mănâncă şi a apelat şi la chirurgia estetică. Crede că rolul de ispită i se potriveşte mănuşă, pentru că asta face zilnic. „Aş face cam orice să fiu celebră, să dau autografe pe stradă“, mai spune ispita.

„Temptation Island - Insula iubirii“: Ce se întâmplă în primul episod

Pe plajele exotice ale Thailandei, ispitele aruncă în joc ritualuri de seducţie, iar inimile concurenţilor sunt mistuite atât de dorinţă, cât mai ales de dubii. Tentaţia de a ceda avansurilor unei alte persoane nu face casă bună cu promisiunea de a fi fidel, iar de aici se vor isca şi cele mai mari conflicte interioare care vor măcina concurenţii pe parcursul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii“.
 
Andreea şi Bogdan, Deea şi Cristi, Loredana şi Liviu şi Petra şi Ovidiu sunt cele patru cupluri care au decis să îşi supună relaţia testului încrederii tocmai în Thailanda. Cei opt concurenţi au mizat pe sentimentele care îi leagă şi cred că nimic şi, mai ales, nimeni, nu poate interveni între ei. „Nu există dragoste adevărată din moment ce ţi-o pui la încercare“, crede ferm una dintre ispite, iar telespectatorii vor afla în curând cine iubeşte cu adevărat şi cine stă prins într-o relaţie în care nu mai crede, dar cu care s-a obişnuit. Din momentul în care ei vor sta separaţi, la zeci de kilometri distanţă, amănunte dureroase vor ieşi la iveală. 
 
Alexandra, Ana, Bianca, Miki, Symona şi Valentina sunt fermecătoarele tinere care vor sta alături de Bogdan, Cristi, Liviu şi Ovidiu şi vor încerca să-i seducă. De partea cealaltă, Daniel, Matei, Mihai, Petru, Raul şi Tomi vor fi gentlemanii care vor să ofere celor patru concurente exact ceea ce le lipseşte acasă. 
 
În prima ediţie a emisiunii, Radu Vâlcan este cel care întâmpină cuplurile în Thailanda şi le reaminteşte regulile jocului. „Ştim deja ce o să se întâmple. Ne vom întoarce acasă aşa cum am venit“, spune Loredana, foarte sigură pe ea. Cuplurile petrec împreună ultimele trei ore, iau masa, se cunosc, iar apoi îşi fac promisiunile care ar trebui să le protejeze relaţia cât timp se vor afla în prezenţa unor persoane străine de sex opus. Unul dintre cele mai tensionate momente este cel în care ispitele defilează sub privirile tuturor celor prezenţi. Concurenţii înghit în sec, iar concurentele îşi analizează rivalele din cap până-n picioare. Din clipa în care membrii cuplurilor sunt separaţi, nu mai există nicio certitudine, iar singurele veşti aflate despre jumătatea lor vor fi cele aduse de Radu Vâlcan în timpul ceremoniei focului. Cu siguranţă, pentru camerele de luat vederi nu vor exista secrete. Încă din prima ediţie este foarte clar că de pe „Insula iubirii“ nu vor lipsi dramele şi răsturnările de situaţie, dar, mai ales, momentele intime petrecute de concurenţi în compania ispitelor.     
 
 
             
 
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările