TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Tudor Chirilă, gest inedit în faţa unei concurente pentru a o convinge să aleagă echipa lui: „Ştiu sigur că poţi să faci om din mine“ VIDEO

0
19 Oct 2019 17:45:13
Autor: Adelina Mărăcine
FOTO Pro TV
FOTO Pro TV

Ana Maria Ioana, în vârstă de 19 ani, a reuşit să întoarcă patru scaune la „Vocea României“, în ediţia de vineri seara, 18 octombrie. Pentru a o convinge să meargă în echipa lui, Tudor a făcut un gest inedit.

O tânără de 19 ani din Sibiu a impresionat la „Vocea României“, în ediţia difuzată vineri, 18 octombrie, la Pro TV, cu vocea sa puternică şi interpretarea reuşită a piesei „Mamma knows best“, din repertoriul cântăreţei Jessie J. 
 
Imediat după prestaţia tinerei, Tudor Chirilă a plecat în culise, de unde s-a întors cu o valiză plină cu medicamente. Artistul a îngenunchiat în faţa concurentei şi a interpretat o mică scenetă. 
 
„Eu repar voci. Tu nu ai nevoie. Dar când ai cântat, m-am gândit că dacă nu ies afară şi nu iau un tricou al salvării pe mine şi nu mă întorc şi pun la picioarele tale toate pansamentele spirituale reprezentate de pansamente fizice, de care eu sper să nu avem nevoie, nu-ţi dai seama de expresia dorinţei mele de a te avea la mine în echipă. Ştii cum ai cântat? Ai cântat foarte bine. Ai cântat cu ambele sexe în tine. M-am gândit că un om care cântă în halul ăsta de bine, la un moment dat s-ar putea să aibă nevoie de ajutor. Ştiu sigur că poţi să faci om din mine. Colegii mei au vorbit foarte frumos. Nu ştiu ce sfat să-ţi dau în cazul în care ai venit cu o alegere de acasă“, i-a spus Tudor Chirilă. 

 
„Eşti foarte interesantă, ai o voce cu foarte mult caracter. Bine ai venit în echipa mea“, i-a spus Irina, încercând să o convingă pe tânără să o aleagă pe ea drept antrenor. 
 
„Ana, ai un timbru vocal deosebit şi îmi place că ai forţă, îmi place cum ai dus piesa asta şi mi-ar plăcea foarte tare să vii la mine în echipă“, i-a spus şi Smiley. 
 
Se pare că Tudor Chirilă a reuşit să fie extrem de convingător prin gestul său, astfel că Ana Maria Ioana a ales echipa artistului. 
 
Ioana are 19 ani, locuieşte în Sibiu şi este studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice. Pasiunea pentru muzică, potrivit acesteia, a început încă din copilărie. A mers timp de patru ani la cursuri de pian, perioadă în care şi-a dat seama că îşi doreşte să facă ceva mai mult, urmând ulterior cursuri de canto. A participat la diferite concursuri, festivaluri şi evenimente culturale.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii