TV

articolul anterior articolul urmator

Tudor Chirilă le-a „pasat“ o concurentă celorlalţi antrenori în a treia rundă de eliminări de la „Vocea României“

3
16 Nov 2019 15:52:55
Autor: Adelina Mărăcine
Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă sunt antrenorii de la „Vocea României“
Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă sunt antrenorii de la „Vocea României“

Trei noi runde de knockout-uri au avut loc vineri seară la „Vocea României“. Antrenorii au ales piese complexe pentru concurenţii din echipele lor, şi au lucrat alături de ei pentru a pune în scenă momente memorabile. Toţi au demonstrat că merită să fie în competiţie, însă numai patru merg în etapa următoare, una dintre concurente fiind salvată de Irina.

Antrenorii au mizat vineri seară pe calităţile vocale ale concurenţilor din echipele lor. Tudor, Smiley, Irina şi Horia au fost puşi în dificultate atunci când au fost nevoiţi să aleagă cu cine merg  mai departe, însă şi-au făcut recomandări şi au încercat să se ajute în luarea deciziilor, spunându-şi sincer părerea despre performanţele vocale ale participanţilor.
 
Echipa Smiley a deschis seara cu duelul: Daniela vs Iuliana vs Yaser, iar după ce a ascultat interpretările puternice şi pline de energie ale acestora, Smiley a decis să meargă mai departe cu Yaser. 
 
 
Aneta, Jasmina şi Bogdan au luptat pentru un loc în echipa Tudor, iar Bogdan Ghirău a fost cel care a mers mai departe. 

„E foarte greu, chiar vă rog să vă gândiţi la cei rămaşi. Pentru mine e foarte complicat. Aţi fost foarte buni toţi trei, cel mai mult mi-a plăcut Jasmina. Bogdan o sa rămână la mine şi tu, Jasmina, o să te duci în altă echipă. Sunt convins că Jasmina va merge într-o altă echipă. Strategic este să lupt ca doi concurenţi să meargă mai departe“, a spus Tudor Chirilă. 

Antrenorii Irina Rimes şi Horia Brenciu au ascultat îndemnul lui Chirilă şi au apăsat butonul „Te vreau în echipa mea“, ambii pentru concurenta Jasmina. Tânăra a ales să meargă mai departe în echipa Irinei Rimes.  
 
   
Echipa Brenciu a prezentat interpretările Lisei, Otiliei şi a familiei Oana şi Răzvan Ailoaie, iar cei doi l-au convins că reprezintă cea mai potrivită alegere. 
 
 
Cea de-a treia rundă de knockout-uri a sezonului 9 „Vocea României“ a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. 
 
Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la „Vocea României“, iar în minutul de maximă audienţă de la 21:27, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiţie a vocilor.
 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

foarte atent
16.11.2019, 16:13:35

Yaser, Jasmina, Ailoaie, Gasper, Rasadean, Ramadan, Rimes, Smiley...numai romani neaosi, nene !! o fi Vocea Asiei, n-asa?!

+2 (2 voturi)
Muzicescu Alexandru
16.11.2019, 18:25:32

Nu știu, că nimeni nu se mai uită la gunoiul ăsta. Pun pariu că-i ultimul sezon.

+1 (3 voturi)
Markus Roman
17.11.2019, 09:21:40

In mod normal ar fi trebuit sa cante manele, ca sa fie pe placul publicului romanesc. Daca ar fi cantat Salam, sunt convins ca forumul ar fi fost plin de elogii.

-1 (1 vot)