TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Uite cine dansează!“ propune ocolul Pământului în 10 dansuri şi încă o eliminare, în a treia ediţie

0
19 Mar 2017 12:57:32
Autor: Victor Arvunescu
Juriul şi prezentatorii „Uite cine dansează!“ aşteaptă noi reprezentaţii inedite FOTO Pro TV
Juriul şi prezentatorii „Uite cine dansează!“ aşteaptă noi reprezentaţii inedite FOTO Pro TV

A treia ediţie „Uite cine dansează!“ aduce cele 10 perechi de dansatori în faţa unei noi eliminări, dar şi în faţa unui ocol în jurul lumii prin dansuri tradiţionale.

10 perechi inedite de dansatori, 10 dansuri pline de culoare, strălucire, mister, energie şi un spectacol plin de umor şi pasiune, luni, de la 20.30, în cea de-a treia ediţie „Uite cine dansează!“. Concurenţii repetă, în medie, câte 8 ore pe zi, chiar şi în weekend, şi învaţă stiluri tradiţionale din lumea întreagă, pe care le vor executa pe ritmuri de dans sportiv.

În show-ul de luni vom vedea o adevărată desfăşurare de forţe pe scenă: machiaje speciale, create pentru a reflecta cultura din care face parte fiecare dans, peste 70 de costume extraordinare, gândite şi realizate în timp record, elemente fascinante de grafică şi lumini, care ne vor teleporta în paşi unduitori în diverse colţuri ale lumii şi ne vor face cunoscute tradiţii fascinante.

Tot în cea de-a treia ediţie „Uite cine dansează!“, coregrafii-concurenţi din cele 10 perechi vor dansa atât cu partenerii lor din concurs, cât şi cu baletul Cobo. Împreună vor crea un moment special în timpul show-ului şi vor prezenta un moment de folclor mexican stilizat, un stil electrizant, plin de efervescenţă, dinamism şi foarte multă culoare.

Toţi concurenţii îşi doresc să rămână cât mai mult timp în cea mai tare competiţie a dansului, sunt extrem de ambiţioşi şi pregătesc reprezentaţii fabuloase cu care speră să impresioneze, însă luni, 20 martie, încă o pereche va fi eliminată în urma notelor obţinute de la cei patru juraţi şi a voturilor primite din partea publicului.

Emoţiile vor creşte, dar Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu şi Mihai Petre, împreună cu cei doi prezentatori, Mihaela Rădulescu şi Cabral, vor transforma totul într-un show plin de umor şi de foarte multă voie bună, de la 20:30, la „Uite cine dansează!“.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările