TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Ultimul episod din Vlad, cea mai mare audienţă a sezonului: câţi români au fost cu ochii pe Pro TV

0
21 May 2019 15:12:06
Autor: Adelina Mărăcine
Ultimul episod al sezonului a fost difuzat luni seară, pe 20 mai  FOTO Pro TV
Ultimul episod al sezonului a fost difuzat luni seară, pe 20 mai  FOTO Pro TV

Ultimul episod din serialul „Vlad“, difuzat luni seară, 21 mai, a adus cele mai mari audienţe din sezon pentru Pro TV. Milioane de români au urmărit cel de-al 13-lea episod al seriei.

Telespectatorii au urmărit luni seară, 21 mai, finalul primului sezon „Vlad“. 

Al 13-lea episod „Vlad“ a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,9 milioane de telespectatori au urmărit ultimul episod al sezonului, iar în minutul de maximă audienţă, de la 22:02, peste 2.3 milioane de români urmăreau deznodământul poveştii. 
  
Pro TV a anunţat că va fi difuzat un al doilea sezon al serialului. 
 
Este cea mai mare audienţă înregistrată de Pro TV cu serialul „Vlad“, scrie Pagina de Media. De altfel, postul a ocupat şi poziţia fruntaşă în topul audienţelor. Pe locul doi s-a poziţionat Kanal D cu 1.070.000 de telespectatori, care au urmărit serialul turcesc „Preţul fericirii“. Antena 1 a ocupat locul trei, 643.000 de telespectatori urmărind show-ul „Insula iubirii“. 
 
Şi publicul de la oraşe a preferat luni seară serialul difuzat de Pro TV, care a înregistrat o audienţă de aproximativ două ori mai mare decât Kanal D - 990.000 vs 547.000, şi de aproape trei ori mai mult decât Antena 1 - 352.000 de telespectatori. 
 
Audienţa pe publicul comercial (18-49 de ani) a fost de peste două ori mai mare decât a următorului clasat, respectiv Antena 1. Astfel, La Pro TV s-au uitat 489.000 de persoane, iar la postul Grupului Intact s-au uitat 211.000 de persoane. 
 
Eveniment special pentru fani – vizionarea ultimului episod împreună cu actorii
 
Luni, în ziua ultimului episod „Vlad“, fanii serialului au avut ocazia să-şi cunoască actorii preferaţi şi împreună să vizioneze în avans finalul primului sezon. 15.000 de fani s-au înscris în concurs, iar 50 dintre ei au câştigat câte o invitaţie dublă la eveniment şi au avut ocazia să trăiască emoţiile finalului de sezon alături de cei pe care îi admiră. Actorii au fost încântaţi de această întâlnire şi de faptul că au putut petrece câteva ore împreună cu fanii lor. Cei prezenţi la cinema au avut parte de o sesiune de autografe, au făcut foarte multe poze cu preferaţii lor, au stat de vorbă cu ei şi au avut şi multe curiozităţi legate de serial. A fost o zi plină de emoţii, într-o atmosferă extraordinară.
 
„A fost minunat ieri, ne-am simţit măguliţi de prezenţa atâtor oameni la eveniment. A fost o plăcere, mai ales la vizionare, când auzeam reacţiile celor care se uitau la ultimul episod. Dezamăgirile şi aplauzele după secvenţele mai intense... a fost fantastic! Am ajuns acasă plin de entuziasm şi energie pentru filmarile la sezonul 2!“, a spus Adrian Nartea.  
 
FOTO Pro TV

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii