TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Ultimul episod din Vlad: răsturnări de situaţie şi decizii imprevizibile. Serialul va avea şi sezonul 2

0
20 May 2019 14:29:59
Autor: Andreea Neblea
Vlad (Adrian Nartea) FOTO Pro TV
Vlad (Adrian Nartea) FOTO Pro TV

Luni seară, 20 mai, Pro TV va difuza ultimul episod al primului sezon din serialul thriller „Vlad“. Fanii vor fi martorii unor răsturnări de situaţie, decizii imprevizibile, tensiune, emoţii, luptă şi iubire.

Luni, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări, la Pro TV, ultimul episod din primul sezon „Vlad“, însă povestea nu se termină aici, ea va continua în sezonul doi.
 
Ce se întâmplă cu Barbu, are Titi puterea să-l omoare pe Ştefan, ce decizie ia Leo, va pleca Eliza până la urmă de acasă? Toate răspunsurile la aceste întrebări se vor afla în ultimul episod al serialului. 
 
Dacă până acum Leo era în permanenţă pe urmele inginerului, lucrurile se schimbă radical. Chiar dacă Vlad îi spune lui Cezar să nu-i facă rău lui Leo, fiind influenţat de amintiri şi de prietenia cu cel pe care-l numea fratele lui, acesta nu-l ascultă şi are în plan să-l distrugă, dar în felul lui unic. 
 
Leo (Emilian Oprea), Titi (Dan Condurache) şi Ştefan (Andrei Aradits) FOTO Pro TV
 
Ce se va întâmpla până la urmă, de partea cui va rămâne Tibi şi cum arată planul inginerului, fanii producţiei vor afla luni seară. Tot luni, află şi cum a ajuns Tibi la închisoare, dar şi cum a început să lucreze în cele două tabere adverse.
 
Tibi (George Piştereanu), Barbu (Dani Popescu) şi Miky (Victoria Raileanu) FOTO Pro TV
 
Vlad află mai multe detalii despre jaful de la cazinou, începe să se apropie din ce în ce mai mult de Eliza, îşi declară sentimentele şi nu mai ţine cont de faptul că Roxana este îndrăgostită de el. Ştefan are o discuţie aprinsă cu soţia sa, recunoaşte faptul că a înşelat-o cu Carla şi încearcă să o facă să sufere, însă decizia ei îl determină să o şantajeze şi îl implică şi pe Matei. 
 
Eliza (Olimpia Melinte) FOTO Pro TV

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii