TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Un remarcabil manifest politic pe scena „Românii au talent” VIDEO

4
14 May 2022 00:01:57
Autor: Gabriel Niţulescu

Poetă şi activistă, Zametheea, o tânără de 27 de ani, s-a prezentat în faţa publicului cu un manifest emoţionat adresat însă clasei politice din România.

Venită din calificări cu o tiradă la adresa clasei politice corupte din România,  Zametheea a uimit juriul şi publicul cu mesajul său, fapt care i-a asigurat accederea în semifinalele de vineri seară, unde a făcut o demonstraţie asemănătoare de manifest politic prin artă. 

Îmbrăcată în port popular, tânăra de doar 27 de ani a recitat într-o manieră demnă de o mare actriţă, o poezie scrisă de ea, cu un mesaj impresionat la adresa clasei politice corupte din România, în care îşi arăta revolta faţă de corupţia din ţara noastră şi trsteţea faţă de exploatarea până la distrugere a Românei.

La final, publicul a izbucnit în ropote de aplauze, iar juriul a rămas, la rândul său, impresionat de puterea mesajului  Zametheei.

Andra: ,,Oamenii rezonează cu mesajul... Aşa trebuie spus un astfel de mesaj”

Mihai Bobonete: ,,Mă gândeam că 1000 de proteste nu fac nici cât o ceapă degerată faţă de ce face fata asta aici”.
Dragoş Bucur: ,,Poate că ar fi trebuit să intri în politică, nu sunt ironic”.

Andi Moisescu: ,,Eu cred că mesajul trebuia să ajungă la cineva... iar acei cineva sunt pe un iacht, în Elveţia, în Costa Rica”.

Cine este Zametheea, activista de la Românii au Talent

Zametheea este absolventă a Facultăţii de Teatru la Cluj, dar şi poetă şi şi-a orientat forţele pentru a infiinţa o asociaţie ce încurajează tinerii să se implice în schimbări sociale şi politice prin artă. După ce a absolvit actoria, Zametheea, în vârstă de 27 de ani, a început să compună poezii şi face adesea «spoken word poetry», un stil de poezie performativă, care i se potriveşte de minune. Tânăra este şi câştigătoarea mai multor concursuri prin care şi-a demonstrat calităţile.

În această seară, la Românii au Talent, juriul va admira reprezentaţiile concurenţilor, dar publicul va fi cel care îi va vota pe cei care vor merge mai departe în finală.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Andrei Tirighie
14.05.2022, 11:48:43

nu prea se încadrează în profilul emisiunii. ciudată opțiunea publicului.

+1 (1 vot)
Toader Aileanei
14.05.2022, 12:53:56

Ba din contră, a fost perfect. Jos pălăria pentru moment. Bine le-a spus incompetenților și hoților care au condus și care incă mai conduc această țară.

G M
14.05.2022, 13:05:13

Credeți că roșește vreun politician și se recunoaște în poezie ? Șefii partidelor au jumătate din vină, că ei îi pun pe liste pe troglodiții care cotizează mult la partid.

-11 (11 voturi)
muresan anna
14.05.2022, 14:45:45

Cum sa roseasca? Lipsa bunului simt este o "calitate" a politicului!

Modifică Setările