TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Un vlogger român spune că minorele care se îmbracă provocator merită violate: „La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi“

32
1 Jun 2020 17:48:00
Autor: Adelina Mărăcine
Youtuber-ul Alexandru Bălan Captură Video
Youtuber-ul Alexandru Bălan Captură Video

Vloggerul Alexandru Bălan (28 de ani), cu sute de mii de abonaţi pe canalul său de Youtube, a descris în amănunt, într-un live stream, cum ar viola fetele minore care se îmbracă „prea sumar“.

Youtuber-ul Alexandru Bălan (28 de ani), zis Colo, este unul dintre cei mai urmăriţi volggeri din online-ul românesc. El este din Bucureşti şi în prezent are 850.000 de abonaţi pe canalul său. Cei mai mulţi dintre cei care îl urmăresc pe Colo sunt tineri, majoritatea fiind adolescenţi cu vârste sub 18 ani.

În cadrul unei transmisiuni live de pe platforma Twitch, Alexandru Bălan povesteşte, în primă fază, despre experienţa sexuală pe care a avut-o cu o minoră, de care ulterior s-a despărţit, potrivit constantadeazi.ro.

Tânărul spune că minora „era nimfomană“ şi că l-a ameninţat că îl va reclama la Poliţie. „Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la puşcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“.

Povestea este urmată de o serie de afirmaţii în care Alexandru Bălan critică modul provocator în care se îmbracă minorele din zilele noastre, apoi declară că ar face sex cu toate.

„Eu dacă nu eram în nicio relaţie cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeţi-mă pe cuvânt.“, spune vloggerul. 

Deşi unul dintre urmăritori îi lasă un comentariu în care îl numeşte pedofil, Alexandru Bălan continuă să-şi justifice pornirile sexuale faţă de minore spunând că acestea se îmbracă mult prea provocator, notează sursa citată. 

El dă exemplul unei adolescente pe care a văzut-o pe stradă şi despre care spune că merită violată, adăugând şi o descriere a modului în care ar comite fapta.

„La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă… Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, a spus Bălan pe stream-ul live.

În urma declaraţiilor făcute de vlogger, compania Footshop a anunţat că renunţă la colaborările cu el. „Nu tolerăm absolut nicio activitate care nu doar că nu respectă ceea ce încercăm să promovăm, ci este chiar împotriva valorilor noastre. Fapt pentru care am decis să încheiem acest parteneriat imediat“, au transmis reprezentanţii companiei. 

De asemenea, mai multe persoane şi-au declarat intenţia pe reţelele de socializare de a depune plângere împotriva lui Alexandru Bălan pentru instigare la violenţă. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

32 Comentarii

Aspida
1.06.2020, 17:58:02

. amice, ești idiot! 😡 și-ți mai și bați joc de limba română… cam ca toată generația ta… 😭 🐵 ♒️

+16 (16 voturi)
Sorin Ionascu
1.06.2020, 18:28:55

Ca sa fac pe avocatul diavolului si sa aplic principiile enuntate chiar de el, pai daca il vede cineva cu "unele fetishuri" in poza aceea si il considera foarte provocator, atunci ar merita si el sa fie violat, nu? Cum zicea el - cu picioare in gura, dat cu capul de pereti, s.am.d. Sa simta si el cum e sa fii de partea cealalta a organului.

+10 (10 voturi)
Aspida
1.06.2020, 18:34:00

. măi dragă SI, de ce nu l-ai citat corect? „La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură,[…], să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, …“ ••••• asta limbă română! 😭 🐵♒️

+9 (9 voturi)
Richard Li
1.06.2020, 18:52:46

ce l-as vi...pe asta FMM! de 5gangatutz abi-guchi-gang-plm-cum isi spun astia

+1 (1 vot)
Richard Li
1.06.2020, 18:54:45

cine plm este si k k t asta ? ca nu inteleg

+6 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (32)