TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express a fost eliminată: „Ne-am dorit să plecăm acasă, ajunsesem la capătul răbdării“ VIDEO

2
20 Mar 2019 08:49:40
Autor: Adelina Mărăcine
Asia Express FOTO Antena 1
Asia Express FOTO Antena 1

Una dintre echipele favorite la marele premiu din cursa „Asia Express - Drumul Elefantului“ a fost eliminată în ediţia din 19 martie.

Echipa formată din Ana Morodan (34 de ani) şi Adrian Teleşpan (40 de ani) a fost eliminată din competiţia „Asia Express“.
 
După un şir de probe dificile, Ana Morodan şi Adrian Teleşpan părăsesc show-ul cu lacrimi în ochi, după ce s-au clasat pe ultimul loc în cursa pentru „Ultima şansă“.
 
„În momentul ăsta, eu vreau un pat, un calmant şi o băutură transparentă, dar nu apă“, a fost reacţia concurentei.  
 
„Pentru noi această competiţie a fost despre profesionalism. Respectăm această competiţie şi respectăm partenerii, dar asta nu înseamnă că vrem să vedem un elefant roşu... A fost foarte mişto“, a spus Ana Morodan la testimoniale. 
 
„«Asia Express» e o experienţă personală. Noi am câştigat nişte prieteni în această competiţie. Prezenţa mea în această emisiune alături de Morodan este dovada palpabilă că sunt cel mai norocos om. «Asia Express» a însemnat să-mi îndeplinesc nevoia mea de validare“, a completat şi Adrian Teleşpan.
 
„Suntem norocoşi că ne-am născut în România“, a spus Morodan, care a menţionat apoi, la testimoniale: „Ne-am dorit să plecăm acasă, ajunsesem la capătul răbdării“. 

 
Ana Morodan şi Teleşpan au concurat la cursa pentru „Ultima şansă“ împotriva echipelor formate din Jojo şi Paul Ipate, Cocuţa şi Bogdan Boantă, care s-au descurcat mai bine în această etapă.
 
În cursa pentru „Ultima Şansă“, concurenţii au avut ca primă probă să le înfăşoare un turban pe cap localnicilor, iar la a doua probă, misiunea lor a fost să facă selfie cu oamenii din autobuzele cu logo-ul „Asia Express“. 
 
FOTO Antena 1
 
FOTO Antena 1
 
A treia probă din cursa pentru „Ultima Şansă“ i-a făcut pe concurenţi să dispere: „Dacă există Iadul, este într-un call-center!'“. 
 
FOTO Antena 1
 
Concurenţii aflaţi în prag de eliminare au avut o nouă probă dificilă de îndeplinit: să se transforme în operatori call-center şi să răspundă la cel puţin 10 apeluri legate de România, iar răspunsurile trebuiau să fie adevărate şi utile pentru cei care sună. 
 
FOTO Antena 1
 
Astfel, Ana morodan şi Adrian Teleşpan au fost cei care au ajuns ultimii la destinaţia finală, acolo unde Gina Pistol i-a anunţat că părăsesc competiţia de la Antena 1. 
 
FOTO Antena 1
 
Cursa pentru imunitate a fost câştigată de echipa formată din CRBL şi Oase, care au primit drept recompensă şi o cină la un restaurant de lux. 
 
FOTO Antena 1
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

adela popescu
20.03.2019, 10:57:58

Mai bine iesea nesuferita de Jojo. Asa o persoana incrancenata sa castige nu am mai pomenit in aceste emisiuni. Daca nu castiga imunitatea sau amuleta, brusc i se facea rau, desi pana atunci sprinta.Ingrozitoare fiinta. Caraghioasa si penibila.Si ce urat se purta cu sotul ei. Numai ea stia sa faca probele, numai ea la intelegea, numai el gresea.Vai de capul lui Ipate cu asa una.

Radu Alexe
20.03.2019, 14:23:34

Ana Morodan şi Teleşpan , ce cuplu penibil , grandoman si gargaragiu . Iar tipa se da " contesa " , saracuta are probleme serioase psihice , cand aparea trebuia sa inchid televizorul ca sa nu se sperie minorii din casa ! Oricum e o emisiune cu o adunatura de neispraviti , in "buna-traditie " a manelismului televistic .