TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Vacanţa Mare“ revine pe micile ecrane, dar se vede la Antena 1

1
3 Feb 2014 15:28:50
Autor: Alexandra Constanda
Mugur Mihăescu revine pe micile ecrane cu „Vacanţa Mare - Bătălia Generaţiilor“ FOTO www.tvmania.ro
Mugur Mihăescu revine pe micile ecrane cu „Vacanţa Mare - Bătălia Generaţiilor“ FOTO www.tvmania.ro

Mugur Mihăescu a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului Petrişor Obae de la paginademedia.ro, că show-ul „Vacanţa mare“ va reveni pe micile ecrane, dar va fi difuzat de postul de televiziune Antena 1.

În interviul publicat de Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu a dezvăluit că „a semnat cu Antena 1“ şi că alături de el va sta Radu Pietreanu. Emisiunea se va numi „Vacanţa Mare – Bătălia generaţiilor“, va avea 12 ediţii şi va intra pe post la sfârşitul lunii februarie. 
 
„Suntem noi doi contra restului lumii şi vom face ceva care nu seamănă cu nimic din ce a făcut Vacanţa Mare pe televizor“, a declarat actorul Mugur Mihăescu pentru Paginademedia.ro.
 
Noua emisiune va fi structurată pe trei părţi: stand up comedy, reality show şi secvenţe scurte, dar toate „cu un umor adaptat vremurilor noastre“.
 
„În stilul de umor din România nu s-a schimbat nimic în ultimii ani. Totul a fost doar un fel de variaţiuni pe aceeaşi temă. Noi încercăm să reinventăm ceva“, a mai adăugat actorul pentru Paginademedia.ro.
 
În plus, acesta a mărturisit că îndrăgitul personaj Garcea nu se va bucura de o prezenţă constantă în cadrul show-ului, întrucât „am lăsat trecutul, acum ne uităm la ce suntem şi la ceea ce vom deveni“, după cum şi-a motivat Mihăescu alegerea.
 
Grupul umoristic „Vacanţa Mare“ a fost format în 1988 de către Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava, iar în 1990 li s-a alăturat şi Dan Ştefănescu. Doi ani mai târziu, Felix Sava şi Dan Ştefănescu au părăsit grupul, iar după moartea subită a lui Dan Sava în 1999, cei doi membri rămaşi au început să realizeze emisiuni la Pro TV. La începutul anului 2007, grupul „Vacanţa Mare“ s-a mutat la postul Kanal D, însă contractul a încetat în 2009. 
 
Acum, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu vor reveni pe micile ecane, la sfârşitul lunii februarie, cu o nouă formulă, intitulată „Vacanţa Mare – Bătălia Generaţiilor“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
4.02.2014, 08:59:18

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările