TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Val de frustrări ale concurenţilor din „Ferma Vedetelor“. Iftimoaie: „Gina Pistol mi-a cerut 5.000 de euro pentru a nu mă elimina“

0
3 Jun 2015 11:54:23
Autor: Alexandra Constanda
În finala „Ferma Vedetelor“, toţi concurenţii l-au felicitat pe George Vintilă, marele câştigător FOTO Pro TV
În finala „Ferma Vedetelor“, toţi concurenţii l-au felicitat pe George Vintilă, marele câştigător FOTO Pro TV

Show-ul „Ferma Vedetelor“ şi-a desemnat câştigătorul, în persoana lui George Vintilă, însă comentariile unora dintre concurenţi au scos la iveală nemulţumiri şi fac clar faptul că rivalitatea nu s-a sfârşit odată cu finala emisiunii de la Pro TV.

Augustin Viziru, care şi-a câştigat locul în finala „Ferma Vedetelor“, dar a fost nevoit să abandoneze competiţia după ce s-a accidentat la mâna stângă, a mărturisit că cea mai mare temere a fost că Vica Blochina, cealaltă finalistă, să câştige marele premiu. „Numai Vica să nu fi câştigat. Aş fi ipocrit, nu mi-am dorit să câştige Vica. Eu eram în spital , eram cu mâna pe masă, să-mi facă radiografie, curgea sângele, şi am zis că nu intru în operaţie până nu văd cine câştigă şi, la un moment dat, doctorul se ridică şi spune: «A câştigat Vintil㻓, a dezvăluit Viziru în cadrul emisiunii „La Măruţă“, de la Pro TV. 
 

„Ferma Vedetelor“. Augustin Viziru: „Nu vreau s-o mai văd niciodată pe Vica Blochina“

Mai mult decât atât, acesta a recunoscut că nu-şi doreşte să o mai întâlnească, precizând, totuşi, că iniţial au avut o relaţie de amiciţie: „Ne simpatizam, a fost o relaţie de amiciţie şi nimic mai mult. Ne simpatizam pentru că nu reuşeam să ne cunoaştem destul de bine. În trei luni am reuşit să ne cunoaştem destul de bine şi rezultatul e dezastruos. Sper să n-o mai întâlnesc niciodată! Dacă ar fi câştigat Vica probabil că nu ieşeam din casă vreo două luni.“
 
Pe de altă parte, Augustin Viziru a dezvăluit că s-a lăsat cu greu convins de medici să fie transportat la spital: „M-am certat cu băieţii din salvare. Eu le-am spus că nu plec orice ar fi, că vreau să intru în finală. «Nu înţelegi că ţi se scurge sângele din tine», ziceau ei şi le-am zis că nu mă interesează pentru că vreau să ajung în finală. Şi m-au convins să merg la spital, pentru că viaţa mea chiar era în pericol.“

ferma vedetelor
Augustin Viziru, pe patul de spital FOTO Arhivă personală Augustin Viziru/ Facebook
 
De asemenea, Augustin Viziru a susţinut, pentru cancan.ro, că nu l-a trădat pe Ionuţ Iftimoaie, eliminat prin votul tuturor concurenţilor de la „Ferma Vedetelor“ şi câşitgătorul titlului de Cel mai iubit fermier, acordat de telespectatori. În plus, Viziru a dezvăluit că s-au făcut „multe jocuri“ în „Ferma Vedetelor“, alţii fiind trădătorii. „Am fost fair-play şi foarte corect cu Ionuţ. Dacă simte că a fost altceva, eu o să încerc să-l conving că nu l-am trădat. Alţii au trădat. Au fost multe jocuri, chiar eu am făcut strategii şi mi-au ieşit“, a dezvăluit Viziru.
 

„Ferma Vedetelor“. Ionuţ Iftimoaie: „Am suferit pentru modul în care am părăsit competiţia“ferma vedetelor

La rândul lui, Ionuţ Iftimoaie s-a declarat recunoscător pentru titlul de Cel mai iubit fermier, recunoscând totuşi că a suferit pentru modul în care a părăsit „Ferma Vedetelor“. Luptătorul de K1 a precizat şi că este fericit pentru victoria lui George Vintilă, „un om muncitor“, după cum l-a descris. 
 
„Sunt lucruri în viaţă care nu au preţ. Cel mai iubit fermier 2015 – acest premiu reprezintă foarte mult pentru mine! Vă datorez vouă acest premiu. Voi, care aţi înţeles că acest proiect se numeşte, totuşi, «Ferma vedetelor» şi nu «Vocea României» sau «Românii freacă menta». Am suferit mult pentru modul în care am părăsit competiţia, dar voi aţi reuşit să mă faceţi să zâmbesc din nou. Mi-aţi iertat greşelile (şi n-au fost puţine), mi-aţi răsplătit munca şi devotamentul cu dragostea, susţinerea şi votul vostru! Vă mulţumesc din toată inima mea, plină acum de bucurie! Vă iubesc!!! P.S. Mă bucur că titlul de ”Fermierul vedetelor” a revenit unui om muncitor! Felicitări George!!! Un gând bun se îndreaptă şi către Augustin...multă sănătate să-ţi dea Dumnezeu!“, a scris Iftimoaie pe Facebook. 
 

„Ferma Vedetelor“: Gina Pistol şi „şpaga“ de 5.000 de euro

Totodată, Iftimoaie a dezvăluit, în emisiunea „La Măruţă“, că Gina Pistol i-a cerut o „şpagă“ de 5.000 de euro pentru a nu vota eliminarea lui din concurs. „Ceea ce m-a durut cel mai mult au fost motivele pentru care au făcut-o. Nu mi-a plăcut că s-au aliat toţi şi au spus aceleaşi cuvinte. Augustin şi Vica nu puteau să facă nimic singuri, au fost ajutaţi şi de ceilalţi. Când Gina mi-a cerut 5.000 de euro ca să nu mă voteze...nu mai contează banii, suma, şi un euro dacă mi-ar fi cerut, nu aş mai fi fost eu... Mi-au luat şansa de a munci pentru premiu“, a explicat Iftimoaie la Pro TV.
 
Cea mai afectată însă pare a fi Vica Blochina, care a fost învinsă în ultimul act de George Vintilă. Fosta balerină s-a adresat în termeni duri unei fane a emisiunii care a postat pe Facebook un comentariu critic cu privire la prestaţia din „Ferma Vedetelor“, scrie cancan.ro. „Arăţi ca o vomă penibilă, diformă. Şi comentezi pe alţii. Sărăcuţa de tine, te bagi şi tu în seamă, eşti urâţică foc. De-a dreptul libidinoasă. Picioare scurte, corp diform şi ai tupeu să comentezi. Şi eşti ţărancă rău. Mai uită-te şi tu pe reviste să înveţi să te îmbraci, că eşti o catastrofă“, i-a transmis Vica. 

ferma vedetelor
Vica Blochina a fost singura femeie care a reuşit să ajungă în finala „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV
 

O finală contestată 

George Vintilă, intrat în „Ferma Vedetelor“ la jumătatea competiţiei, a fost desemnat câştigătorul primului sezon, primind titlul de Fermierul Anului şi un premiu în valoare de 25.000 de euro. Deşi iniţial eliminat, Vintilă a reuşit să ajungă în finală după ce Augustin Viziru şi-a tăiat trei tendoane de la mâna stângă cu toporul, în timpul primei probe a show-ului, dar şi pentru că a câştigat un joc de noroc, Rouleta rusească, în faţa lui Dan Helciug. Finala „Ferma Vedetelor“ a fost una contestată şi dominată de reproşuri şi acuzaţii de blat. 
 
De altfel, fanii „Ferma vedetelor“ s-au arătat nemulţumiţi de cele întâmplate în finală, asaltând cu diverse comentarii usturătoare pagina de Facebook a show-ului de la Pro TV. Mai mulţi români au acuzat producătorii că emisiunea ar fi fost „un spectacol aranjat“ şi „o făcătură marca Pro TV“, în timp ce alţii au rămas cu un gust amar după anunţarea câştigătorului. Aceştia au fost de părere că show-ul ar fi trebuit câştigat de un concurent care a fost de la început în competiţie şi nu au fost de acord cu decizia producătorilor de a-l descalifica pe Augustin Viziru. Totodată, fanii „Ferma vedetelor“ l-au felicitat pe Ionuţ Iftimoaie pentru titlul de Cel mai iubit fermier, mulţi dintre ei fiind de părere că boxerul merita să câştige şi marele premiu.
 
ferma vedetelor
George Vintilă a fost desemnat câştigătorul primului sezon „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările