TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Vedetele au cedat psihic şi fizic pe Drumul Elefantului din Asia Express: „A fost prea mult pentru mine“. Care au fost cele mai bune echipe

0
12 Feb 2019 18:06:04
Autor: Alexandra Constanda
Bianca Drăguşanu a avut nevoie de intervenţia medicilor FOTO Antena 1
Bianca Drăguşanu a avut nevoie de intervenţia medicilor FOTO Antena 1

Noile ediţii ale reality show-ului „Asia Express“ au fost marcate de nervi întinşi la maximum şi tensiuni între coechipieri. Pe Drumul Elefantului, vedetele s-au confruntat şi cu accidentări, stresul unei competiţii contracronometru şi căldura insuportabilă. Totuşi, două echipe au reuşit să-şi asigure imunitatea.

Drumul Elefantului i-a solicitat la maximum pe concurenţii din noul sezon „Asia Express“. Căldura extremă aproape că i-a pus la pământ pe concurenţi, iar autostopul le-a ridicat mari probleme, căci distanţele dintre punctele de control sunt foarte lungi. Tocmai din acest motiv, vedetele au schimbat nenumărate mijloace de transport de-a lungul unui traseu de 146 de kilometri.
 
„Este incredibil de greu. Eu mă gândeam că te transformă emisiunea asta, dar nu mă gândeam că te poate transforma atât de repede“, este de părere Adrian Teleşpan, coechipierul Anei Morodan. 
 
Printre vedetele care au trecut prin momente dificile se numără şi Bianca Drăguşanu, înscrisă în cursă alături de sora ei, Oana. Deshidratarea, lipsa mâncării şi adrenalina constantă au făcut-o pe vedeta TV să clacheze chiar în mijlocul unei misiuni şi să ceară ajutorul medicilor: „Eu am cedat nervos. Şi fizic şi psihic. Căldura m-a epuizat. Am multe momente pe zi în care clachez, pentru că sunt un om al extremelor. Rucsacul devenea din ce în ce mai greu cu fiecare pas pe care îl făceam“. 
 
 
Şi Cocuţa a avut parte de o mică accidentare, în vreme ce Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu vor avea şi ele o seară ieşită din comun. Cele două vedete au ajuns, în miezul nopţii, la secţia de Poliţie din Sri Lanka, acolo unde au fost întâmpinate cu un pistol. 
 
Una dintre probe a făcut-o pe Jojo să mulţumească pentru că a rămas în viaţă. Cursa respectivă a început la şase şi jumătate dimineaţa, la Poalele Stâncii Sigiriya. Supranumită şi Stânca Leului, acest monument natural important din Sri Lanka face parte din tezarul UNESCO şi cunoaşte o istorie impresionantă, fiind vizitat de turişti din toată lumea. Pentru a ajunge însă în vârf, vedetele au avut de urcat 1,200 de trepte. Stânca Sigiriya este amplasată la 200 de metri înălţime, motiv pentru care vedetele au avut de trecut şi un adevărat test al anduranţei.
 
 
„Chiar nu ştiu cum am ajuns aici. Nu îmi explic cum am avut puterea asta“, a afirmat Bianca Drăguşanu. „A fost prea mult pentru mine, mă simt minunat că sunt în viaţă, că trăiesc. Am crezut că o să mor“, a mărturisit şi Jojo. 
 
În prima ediţie, Cosmin Seleşi şi Şerban Copoţ s-au clasat pe primul loc aşa că vor beneficia de cazare la hotel, transport şi certitudinea de a rămâne în joc. 
 
 
Cursa pe drumul Elefantului a continuat şi luni seară, pe Antena 1, cu alte trei probe de foc. Opt echipe s-au luptat pentru un al doilea statut privilegiat. După o cursă din care ghinionul şi accidentările nu au lipsit, Ana Morodan şi Teleşpan au fost cei care au păşit primii pe covor, în faţa Ginei Pistol, câştigând imunitate şi şansa de a savura peisajele din Sri Lanka.
 
Luni seară, vedetele au început cursa de la Stânca Leului. Pentru a ieşi din parc, aceştia au fost nevoiţi să ajungă la steagul „Asia Express“ doar împreună cu un turist a cărui naţionalitate au tras-o la sorţi. Deşi nu le-a fost uşor să convingă străinii să se abată de la traseul lor pentru a-i ajuta, cele mai multe echipe s-au descurcat fără probleme. 
 
Următoarea misiune a avut loc în cea mai mare piaţă de fructe din Dambula, iar rapiditatea concurenţilor a cântărit foarte mult în această provocare. Fiecare echipă a fost nevoită să facă rost de fructe exotice, cu bunăvoinţa vânzătorilor, pentru a le căra mai apoi spre următorul punct de control, acolo unde doar primele trei echipe ajunse aveau să participe la Proba Amuletei. Rucsacurile grele şi căldura insuportabilă i-au făcut pe mulţi dintre ei să cedeze, printre aceştia Bianca Drăguşanu.
 
 
Proba Amuletei s-a dat la orfelinatul de elefanţi, acolo unde Bogdan şi Cocuţa, Ana Morodan şi Teleşpan şi Anca Sigartău şi Teodor s-au întrecut pentru 1000 de euro şi un avantaj în cursă. Cei şase au luat parte la o provocare inedită: în vreme ce trei concurenţi au spălat excremente de elefant pentru a obţine fibra din care se face hârtia, ceilalţi trei au susţinut un scripete, care devenea din ce în ce mai greu. În final, Bogdan şi Cocuţa au adjudecat cea de-a doua amuletă pusă în joc în cel de-al doilea sezon. 
 
Ultima probă a serii a fost una a dexterităţii. În Kandy, fosta capitală a statului, concurenţii au avut de învăţat un dans de la Curtea Regală, pe care l-au susţinut în faţa unui jurat. Dacă pentru Bogdan şi Cocuţa, coregrafi, misiunea a fost una foarte uşoară, pentru restul concurenţilor s-a dovedit a fi şi o probă a răbdării. În cele din urmă, toate echipele au reuşit să treacă peste ultimul test al zilei şi au pornit spre punctul de control. 
 
Concurenţii intră diseară în cursa pentru ultima şansă. Ana Morodan şi Adrian Teleşpan şi Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi beneficiază de imunitate, deci nu pot fi nominalizaţi în cursa pentru ultima şansă. Celelalte şapte echipe sunt însă pericol, iar diseară, de la 20.00, pe Antena 1, telespectatorii vor afla care sunt vedetele ce riscă eliminarea.
 
Conform regulamentului, ultimele două echipe care au ajuns luni seară la punctul de control se vor califica automat în cursa pentru ultima şansă. Asta nu este tot, căci o a treia echipă, nominalizată de toţi cei aflaţi în joc, se va alătura acestui joc. 
 
Astfel, după nominalizare, trei cupluri de vedete se vor aventura într-o nouă cursă pentru a rămâne în Asia Express – Drumul Elefantului. Urmează o seară întreagă de misiuni şi plicuri cu indicaţii, însă echipele vor primi indiciile rând pe rând doar după ce îndeplinesc provocările date. La finalul serii, clasamentul final al ultimului punct de control va stabili care dintre cele trei echipe ar putea părăsi competiţia, în funcţie de culoarea elefantului din cutia securizată. Roşu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasaţi să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii