TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Vedetele TVR sunt „Vara pe val“

0
1 Jul 2013 14:05:23
Autor: Raluca Moisă
Vedetele TVR intră într-o „luptă“ estivală FOTO TVR
Vedetele TVR intră într-o „luptă“ estivală FOTO TVR

Vedete TVR precum Mircea Radu, Iuliana Tudor, Adelin Petrişor şi Cristina Şoloc, alături de artişti ca Dan Helciug, Dana şi Florin de la Hi-Q, Emil Mitrache şi Renée Santana vor fi protagoniştii emisiunii estivale „Vara pe val“, care începe la Televiziunea Română din 6 iulie.

Telespectatorii TVR vor urmări în această vară un program-maraton, transmis pe mai multe tronsoane, în direct de la malul mării. Timp de şase săptămâni, TVR 1 şi TVR 2 se vor afla într-o competiţie amicală, din care telespectatorii vor ieşi cei mai câştigaţi. Ei vor putea urmări programe de divertisment pe ambele posturi, vor câştiga premii substanţiale participând la concursuri şi vor decide, săptămânal, câştigătorul competiţiei.

Pe parcursul celor şase săptămâni, show-ul va avea câte trei segmente pentru fiecare zi, de luni până vineri, atât la TVR 1 cât şi la TVR 2, precum şi o ediţie de final de săptămână, în care aflăm câştigătorii săptămânii precedente. Transmisiile vor avea loc pe următoarele tronsoane orare: de la ora 09.00 (TVR 1) şi 10.00 (TVR 2), de la ora 17.00 (TVR 1) şi 17.30 (TVR 2) şi seara, de la ora 22.00 (TVR 1) şi 23.00 (TVR 2). Sâmbăta, de la ora 22.10, asistăm la „seara pedepselor“, două ore de transmisiune live, în simulcast la TVR 1 şi TVR 2. De altfel, transmisiunile de pe ambele canale vor putea fi urmărite de românii din întreaga lume pe TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

Echipele fiecărui post TV vor „manageria“ câte o plajă din Mamaia şi vor încerca să propună programe cât mai atractive atât pentru cei de pe plajă, cât şi pentru cei de acasă. La finalul concursului, echipa care a reuşit să gestioneze cel mai bine plaja şi va acumula cele mai multe voturi din partea publicului va fi declarată câştigătoare.

Lansarea programului „Vara pe val“ se transmite sâmbătă, 6 iulie, de la ora 22.10, în simulcast pe TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările