TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cine a câştigat „Finala plăcerilor vinovate“ de la iUmor: „Azi l-am descoperit în toată splendoarea lui“

0
24 May 2020 13:05:03
Autor: Adelina Mărăcine
Romanticul X a câştigat finala Plăcerilor Vinovate de la iUmor FOTO Antena 1
Romanticul X a câştigat finala Plăcerilor Vinovate de la iUmor FOTO Antena 1

Finala „Plăcerilor Vinovate“ a adus pe scena de la „iUmor“ concurenţi aleşi pe sprâneană, recunoscuţi pentru pasiunile lor neobişnuite, însă câştigător a fost unul singur.

Şapte concurenţi au luptat pentru premiul de 2.500 de euro pus la bătaie în „Finala plăcerilor vinovate“ de la iUmor, transmisă sâmbătă, la Antena 1. 

Astfel, în ediţia specială de sîmbătă, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au avut sarcina să decidă care este cea mai mare slăbiciune a lor, dintre concurenţii „iUmor“. 
 
Au fost momente care mai de care mai inedite, iar concurenţii au dat tot ce au putut. Totuşi, marele câştigător a fost Romanticul X. 

Bărbatul se află pentru a treia oară la „iUmor“, iar acum a reuşit să-i amuze copios pe cei trei membri ai juriului. 
   
Pentru că „Finala plăcerilor vinovate“ a fost una filmată fără public, în regim de live, respectând restricţiile impuse de autorităţi în contextul pandemiei, concurenţii au gafat de nenumărate ori şi au cerut repetarea momentelor.

Romanticul X nu a făcut excepţie şi s-a oprit de câteva ori pentru a cere repetarea numărului său acuzând „probleme tehnice“. Acest lucru a făcut ca momentul lui să fie şi mai amuzant, comicul de situaţie fiind cel care i-a adus în cele din urmă premiul de 2.500 de euro, după cum au mărturisit şi juraţii. 

„Băi, emisiunea asta e din ce în ce mai proastă“, a spus amuzat Cheloo. „Dacă ăsta e numărul, e genial“, a spus şi Bendeac. „Am început în forţă, am început cu o mică defecţiune tehnică“, a completat Delia. 

„În tot contextul acesta, cu lipsă de public, după carantină, un asemenea început lamentabil din toate punctele de vedere şi toate greşelile de pe lume... deci omul era disperat să se vadă la televizor“, a completat amuzat Bendeac. 

 

Pe numele său real, Gabriel Chioseaua, şi-a cerut în căsătorie soţia în cadrul emisiunii, Mihai Bendeac acceptând să le fie naş. Soţia acestuia nu este prezentă de această dată, deoarece a rămas acasă pentru că cei doi au un băieţel abia născut. 

„A câştigat cine trebuia. Azi l-am descoperit în toată splendoarea lui. Sunt fiartă pe el“, a spus Delia, care s-a arătat extrem de entuziasmată.
 
„Hai să nu ne pierdem simţul umorului”, i-a spus Cheloo, care a spus că şi-ar dori să câştige Ţiproc.
 
Mihai Bendeac a echilibrat, însă, balanţa, alegându-l pe Romanticul X: „Eu cred că el ar trebui să câştige şi nu pentru că mi-e rudă.“

În finală au mai participat taximetristul hoţ de zâmbete - Gheorghe Popescu, Viorel Ţicu, Pippino, cântăreţul Ion Cornel Domnu şi Marilena Stan, Violeta Niculae şi auto-proclamatul rege al invenţiilor Alexandru Ţiproc.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii