TV / Media

articolul anterior articolul urmator

Un consultant de imagine încurajează românii să nu mai poarte măşti: „Soluţia nu e să te protejezi, ci să te împuterniceşti“ VIDEO

70
29 Jun 2020 17:05:02
Autor: Adelina Mărăcine
Cezar Ionaşcu Captură video
Cezar Ionaşcu Captură video

Consultantul de imagine Cezar Ionaşcu a publicat un videoclip, pe reţelele de socializare, prin care îndeamnă românii să nu mai poarte măşti de protecţie împotriva coronavirusului.

Cezar Ionaşcu, consultant de imagine pentru bărbaţi şi autor al ghidului „Manual de utilizare a sorţii sau viaţa post-pandemie“, potrivit profilului său de Linkedin, a publicat un videoclip în care îndeamnă românii să renunţe la a mai purta măşti de protecţie împotriva coronavirusului. 

Consultantul de imagine declară la finalul videoclipului că soluţia împotriva noului virus nu este „să te protejezi, ci să te împuterniceşti“. „Sunt un om liber!“, „Sunt un erou şi fără mască!“, „Pot să respir liber“, „Vreau să comunic“, „Sunt în siguranţă în această lume“, sunt mesajele transmise de persoane de toate vârstele, în filmuleţul promovat de Cezar Ionaşcu. 
 
 
În urmă cu două săptămâni, bărbatul publica un prim filmuleţ în care încuraja oamenii, într-o piaţă aglomerată, să-şi dea măştile jos, cu mesajul „Sus inimile“. 
 
Jurnalistul Matei M. Bărbulescu a scris pe pagina sa de Facebook că a înştiinţat poliţia şi DSP-ul în legătură cu instigările bărbatului la a nu respecta măsurile impuse de autorităţi în vreme de pandemie. 
 
„Chiar nu-l arestează/amendează nimeni pe băiatul ăsta Cezar Ionaşcu? Acum câteva săptămâni am sunat şi la poliţie şi la DSP Bucureşti din cauza unui clip cu zeci de mii de vizualizări, culmea mai cretin decât ăsta, în care eram încurajaţi să «dăm măştile jos» şi să «sus inimile». Evident că autorităţile nu au făcut nimic. Acum cică «soluţia nu e să te protejezi», ci «să te împuterniceşti», whatever that means.De asta se uită oamenii în autobuz urât la mine şi mă iau la înjurături când îi rog politicos să poarte masca corect. Da' de fapt io sunt fraier că nu m-am împuternicit împotriva covidului. Măcar de acum ştiu şi o să mă împuternicesc împotriva bolilor de inimă, cancerului, îmbătrânirii, hehehe, ce viaţă o să duc“, a transmis jurnalistul. 
 
Cezar Ionaşcu a fost contactat de „Adevărul“, însă el nu a dat niciun răspuns până în momentul publicării acestui articol.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

70 Comentarii

adrian hora
29.06.2020, 17:09:33

tipul nu e prost, e anarhist. nesupunere sociala, urmata de o recrudescenta a cazurilor de coronavirus care vor pune cu adevarat tara pe butuci, apoi vine "salvatorul" psd sa rezolve criza.

+16 (24 voturi)
emoji
29.06.2020, 17:16:21

Eu zic ca tipul bate campiile. Singurele trei metode prin care te imputernicesti este sa te duci la notar sau la farmacie dupa Viagra. A treia nu o scriu ca imi sterg domnii moderatori comentariul. Dar, o stie toata lumea.

+13 (19 voturi)
Cornel Mihai
29.06.2020, 17:21:22

"Două lucruri sunt infinite: Universul şi prostia umană, şi nu sunt sigur cu privire la Univers." (Albert Einstein)

+10 (16 voturi)
Aspida
29.06.2020, 17:23:32

Comentariu considerat abuziv.

Nicolai Barbulescu
29.06.2020, 17:30:49

Aest cosultant de imagine a uitat sa se consulte la Psihiatrie atat el cat si cei care publica aceste tampenii in acest Ziar nu au ce cauta in mijlocul nostru.Se vede ca este scapat de la Sapoca probabil isi face reclama de idiot.

+7 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (70)