TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Ellen DeGeneres: „Îmi asum responsabilitatea pentru ce se întâmplă în show-ul meu“

0
22 Sep 2020 09:57:52
Autor: Adelina Mărăcine
Ellen DeGeneres FOTO AP
Ellen DeGeneres FOTO AP

Ellen DeGeneres a vorbit, în debutul noului sezon „The Ellen DeGeneres Show“, despre acuzaţiile privind condiţiile de muncă şi comportamentul neadecvat al unor membri ai echipei programului ei de televiziune apărute vara aceasta.

Ea s-a scuzat faţă de „oamenii care au fost afectaţi“ şi a spus că îşi asumă responsabilitatea pentru ce se întâmplă în show-ul ei, relatează Variety.

„Aşa cum probabil aţi auzit, vara aceasta au fost făcute acuzaţii privind un mediu toxic de muncă la show-ul nostru şi a avut loc o anchetă. Am aflat că aici s-au întâmplat lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple vreodată. Iau asta foarte în serios şi vreau să le spun oamenilor care au fost afectaţi că îmi pare foarte rău. Ştiu că mă aflu într-o poziţie privilegiată şi de conducere şi, cu asta, vine responsabilitatea şi îmi asum responsabilitatea pentru ce se întâmplă în show-ul meu”, a spus ea în monologul de deschidere a primei ediţii.

Aceasta a fost prima dată când DeGeneres a vorbit public despre acuzaţiile apărute la jumătatea lunii iulie, potrivit news.ro. 

În urma anchetei efectuate, mai mulţi producători au fost concediaţi. În luna august, un purtător de cuvânt al Warner Bros. a confirmat că show-ul a renunţat la producătorii executivi Ed Glavin şi Kevin Leman şi la co-producătorul executiv Jonathan Norman.

Leman şi Norman au fost acuzaţi de hărţuire sexuală, la fel şi Glavin, care a fost învinuit şi de intimidare.

DeGeneres a mai spus că „am făcut schimbările necesare” şi a promis „un nou capitol” pentru emisiune. 

„Am avut multe discuţii în ultimele săptămâni despre show, locul de muncă şi ce vrem pentru viitor. Am făcut schimbările necesare şi, astăzi, începem un nou capitol”.

Într-un articol publicat anul acesta de Buzzfeed News, mai mulţi foşti angajaţi au declarat că au remarcat un comportament rasist în timp ce lucrau la programul care a primit peste 60 de premii Emmy de la debutul în 2003.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările