TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Finala Asia Express, prima etapă: vedetele au stârnit hohote de râs cu parodiile unei scene dintr-un film indian celebru

0
15 Apr 2019 13:21:18
Autor: Andreea Neblea
Oase şi CRBL FOTO Antena 1
Oase şi CRBL FOTO Antena 1

În ediţia din 14 aprilie a show-ului „Asia Express – Drumul Elefantului“, în etapa finală a competiţiei, vedetele s-au amuzat imitând o scenă dintr-un film indian celebru şi făcând o demonstraţie de dans.

În ediţia de duminică, 14 aprilie, a show-ului „Asia Express – Drumul Elefantului“ concurenţii au ajuns la Bollywood. Platourile de filmare ale unora dintre cele mai spectaculoase producţii indiene au fost locul de desfăşurare al unui nou joc de amuletă. 
 
Cele trei echipe ajunse în finala Asia Express au trebuit să pună în scenă o secvenţă din „Lanţul Amintirilor“, celebra producţie indiană, atât de cunoscută şi românilor. Aceştia, beneficiind de costume speciale şi schimbări de look spectaculoase, au realizat momente amuzante. 

Juriul, format din specialişti şi oameni reputaţi din industria filmului de la Bollywood, a analizat atent fiecare mişcare, pentru a da un verdict, iar amuleta a fost câştigată de Cocuţa şi Bogdan.
 
Oase şi CRBL, Cocuţa şi Bogdan, Ruby şi Robert, cele trei perechi aflate în cursă, le-au făcut indienilor şi o demonstraţie de dans.
   

Echipele au avut şi şansa de a câştiga o altă amuletă. Pentru aceasta, concurenţii au trebuit să înveţe o piesă şi apoi să meargă la o academie de muzică. Acolo au primit un microfon şi un ecran şi au fost nevoiţi să cânte cât de bine au putut piesa „Mundian To Bach Ke“.
 
Cuvintele nu au fost uşor de învăţat şi de pronunţat, dar vedetele au dat tot ce au avut mai bun pentru a putea primi o notă bună de la profesor. Acesta le putea oferi maxim 20 de puncte, fiecare punct în minus transformându-se în minute de penalizare. Primii ajunşi, Cocuţa şi Boantă au primit 11 puncte şi 27 de minute de penalizare, în vreme ce Oase şi CRBL au aşteptat doar 12 minute. Deşi au ajuns ultimii, Ruby şi Robert au reuşit să primească doar nouă minute de penalizare. 
   

Vedetele vor trece prin noi probe şi în ediţia de luni, 15 aprilie, urmând ca marea finală să fie difuzată marţi, 16 aprilie, de la ora 20.00, când va fi desemnat şi câştigătorul Asia Express, sezonul doi. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii