TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Toate momentele şi clasamentul din „finala de acasă“ Românii au talent: cum a votat publicul

3
30 May 2020 11:37:51
Autor: Adelina Mărăcine
Pianistul Mihai Ţigaret s-a clasat pe locul 3 în finala show-ului de la Pro TV
Pianistul Mihai Ţigaret s-a clasat pe locul 3 în finala show-ului de la Pro TV

Finala „Românii au talent“ s-a încheiat cu victoria mecanicului auto Radu Palaniţă (40 de ani), primul Golden Buzz dat de Florin Călinescu în cel de-al zecelea sezon. Pe ultimul loc în preferinţele telespectatorilor s-a clasat artistul rus Gennady Tkachenko-Papizh, trimis în finală de Smiley şi Pavel Bartoş.

Mecanicul auto Radu Palaniţă, în vârstă de 40 de ani, este câştigătorul sezonului 10 „Românii au talent“ şi a marelui premiu în valoare de 120.000 de euro. 

După ce a impresionat cu vocea şi cu modestia în audiţii, când l-a făcut pe Florin Călinescu să apese Golden Buzz-ul, în finala „Românii au talent“ a convins publicul să-l voteze cu interpretarea  piesei „My Way“, din repertoriul lui Frank Sinatra. 

Locul doi în finala „Românii au talent“ i-a revenit Sierei Vuşcan (10 ani), care a cântat operă în limba chineză. Copila, originară din Cluj, dar care locuieşte cu părinţii în Huangdao, China, a fost trimisă în finală de Andra, care a apăsat Golden Buzz-ul pentru ea. În premieră, locul doi a fost premiat cu 20.000 de euro în finala show-ului de la Pro TV. 
 
Podiumul a fost completat de pianistul Mihai Ţigaret, în vârstă de 13 ani, pentru care tot Andra a apăsat Golden Buzz-ul. Şi locul trei a fost premiat cu 10.000 de euro, pentru prima dată în istoria concursului de talente. 
 
Premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a fost câştigat, în urma voturilor telespectatorilor, de cel mai tânăr concurent din sezonul 10 „Românii au talent“, Vlad Ciobanu. Băieţelul în vârstă de patru ani a topit inimile românilor când a recitat poezii în etapa audiţiilor. 
 

Clasamentul din finala sezonului 10 „Românii au talent“: 

Radu Palaniţă - locul 1
Siena Vuşcan - locul 2
Mihai Ţigaret - locul 3
Erno Varga - locul 4
Theodor Marcu - locul 5
Sara Ardeleanu - locul 6 
Aura Marcu - locul 7 
Duo Maintenant - locul 8
Daria Călugăru - locul 9
Gennady Tkachenko - locul 10
 
Cel de-al zecelea sezon „Românii au talent“ a avut o finală neobişnuită. Doar concurenţii care au reuşit să obţină Golden Buzz-ul în etapa audiţiilor au fost cei care s-au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro, ceea ce a marcat o premieră în istoria show-ului de talente de la Pro TV. 
 
Ea a fost transmisă live vineri seară, 29 mai, iar concurenţii şi-au pregătit momentele de acasă, respectând regulile de distanţare socială impuse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19. Apoi, fiecare concurent a intrat în direct cu membrii juriului, prin Zoom, pentru a-i fi comentată prestaţia şi pentru a transmite un mesaj publicului. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu au intrat în direct din propriile case, nu din studio. 
 

Prestaţiile din finala sezonului 19 „Românii au talent“: 

1. Radu Palaniţă 
 

2. Siena Vuşcan

3. Mihai Ţigaret 
 
 
4. Erno Varga 
 
 
5. Theodor Marcu 
 
 
6. Sara Ardeleanu 
 
 
7. Aura Marcu 
 
 
8. Duo Maintenant
 
 
9. Daria Călugăru 
 
 
10. Gennady Tkachenko

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

martin mos
30.05.2020, 11:57:51

sper ca in sezonul urmator sa schimbati juriul. chiar nu mai gasiti pe altcineva? in special dna maruta si figurantul m.p.toate francizele isi schimba la un moment dat juratii.

+2 (2 voturi)
sebastian hanes
30.05.2020, 12:11:59

O interpretare atat de lalaita a "Nella Fantasia"...locul 7 in finala e chiar exagerat. Sigur, unele acute le ia bine, dar interpretarea de ansamblu e slabutza. https://www.youtube.com/watch?v=k7cehPEeRgw

Petru Onisim
30.05.2020, 13:57:11

Încă de la prima ediție s-a observat ca acest show trebuie re-denumit "Concurs caritabil". Italienii au fost cei care au sugerat aceasta idee iar despre cel care a câștigat premiul al II-lea la acea ediție se vorbește încă; dar premiantul nu mai exista demult.

Modifică Setările