TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Povestea concurentei care a primit primul şorţ de aur la MasterChef: cu ce preparat a impresionat juriul

0
12 Sep 2019 17:00:10
Autor: Andreea Neblea
Wanda Hogea a primit şorţul de aur de la chef Joseph Hadad FOTO Pro TV
Wanda Hogea a primit şorţul de aur de la chef Joseph Hadad FOTO Pro TV

Miercuri seară, 11 septembrie, chef Joseph Hadad a oferit, în premieră, primul şorţ auriu cu ajutorul căruia concurentul ajunge direct în bucătăria „MasterChef“, fără să mai treacă prin celelalte probe eliminatorii.

Wanda Hogea, în vârstă de 33 de ani, concurenta care a primit primul şorţ de aur al acestui sezon din „MasterChef“. Aceasta a fost cea care i-a impresionat pe cei trei membri ai juriului, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran şi Silviu Chelaru, iar preparatul ei a dus-o direct în etapa în care doar 18 concurenţi ajung. 
 
„Totul a fost perfect şi din partea noastră ai trei de «da», iar din partea mea ai un şorţ de aur“, i-a spus chef Joseph Hadad concurentei. 
 
Wanda a venit în faţa juriului convinsă că ceea ce a pregătit, antricot de mânzat cu piure cu trufe, sparanghel sotat, caviar de Porto şi spumă de lavandă, este un preparat demn de „MasterChef“, deşi se confruntă cu unele probleme de sănătate. 
 
Preparatul pregătit de Wanda FOTO Pro TV
 
„Are nişte leziuni pe creier care îi afectează nervul optic. La picior, din cauza genunchiului, nu poate merge prea bine pentru că are dureri foarte mari şi nu poate călca, iar din cauza asta îşi pierde şi echilibrul“, a mărturisit sora Wandei.
 
 
„Condiţia mea fizică nu mă împiedică să fiu la fel de capabilă ca şi ceilalţi concurenţi. Compensez cu pasiune şi gust“, crede Wanda.
 
Concurenta a urmat cursurile Facultăţii de Medicină timp de cinci ani, dar a renunţat chiar în ultimul an de studiu, pentru că nu era un domeniu care o reprezenta. A trecut, mai apoi, pe IT, iar acum este grafician, web designer.
 
Pasiunea ei cea mai mare este însă gătitul: „Nimic nu se compară pe lumea asta cu statul între oale şi tigăi. M-am îndrăgostit de gătit când am urmărit filmul «Ratatoiulle». Apoi m-am uitat la primul sezon al emisiunii «MasterChef» şi mi-am cumpărat primul cuţit“.
 
„Gătitul este salvarea mea. Mă simt superputernică. Lupt pentru visul meu ca şi cum ar fi cea mai importantă chestie din lume şi chiar este pentru mine. Când închid ochii nu visez decât un singur lucru: propriul meu restaurant cu numele „LaWanda““, mai spune Wanda. 
 
Wanda Hogea FOTO Pro TV

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii