TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Povestea tinerei de 18 ani care a întors toate scaunele la Vocea României.  Chirilă: „Ai putea fi peştişorul meu de aur“

1
21 Sep 2019 10:56:07
Autor: Andreea Neblea
Maria Farcaş FOTO Pro TV
Maria Farcaş FOTO Pro TV

În ediţia de vineri, 20 septembrie, a show-ului „Vocea României“, o concurentă a impresionat cu interpretarea sa şi a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor, primind mai multe complimente din partea membrilor juriului.

În cea de-a treia seară de audiţii „Vocea României“, concurenta Maria Farcaş, o tânără de 18 ani din Vulcan, Hunedoara, a cucerit antrenorii cu piesa „Seven Nation Army“. 
 
Maria Farcaş este singura din familie care are acest talent. La nouă ani, părinţii au înscris-o la cursuri de orgă. A făcut şi doi ani de canto, iar apoi a început să se înscrie la diverse spectacole de folk.
 
Alături ce cei doi fraţi ai ei, a fost crescută cu greu de către tatăl său, fost miner, alături de care a rămas când părinţii săi au divorţat. Spune despre tatăl său că este un om simplu şi modest pe care greutăţile din viaţă l-au făcut puternic. Nu a arătat niciodată că îi e greu: el călca, făcea mâncare, spăla. Acesta a fost o singură dată la mare, atunci când Maria avea trei ani. Acela a fost ultimul concediu pe care tatăl acesteia şi l-a luat, relatează protv.ro.
 
Maria este atrasă de scenă, de public, şi spune că de fiecare dată când simte „lemnul“ sub picioare ştie că acolo îi este locul.
 
Tânăra a reuşit să întoarcă toate scaunele cu interpretarea sa, Tudor Chirilă făcând următorul comentariu la finalul prestaţiei: „Îmi scot pălăria de pescar în faţa ta şi sper să te pescuiesc în echipa mea. Ai putea fi peştişorul meu de aur“. 
 
„Mi-a plăcut foarte foarte tare această stare dublă a ta. Deşi izolată, erai conectată, ceea ce e un paradox interesant cel puţin la 18 ani. Mi-a plăcut că ai o siguranţă foarte mare şi mi-ar plăcea să ducem această siguranţă pe culmi şi mai înalte“, a mai spus Chirilă.
 
„Maria, ai cântat foarte interesant. Îmi plăcea bariera asta vizuală, pentru că mă face să fiu foarte atentă la vocea ta şi ce transmiţi, de aia nu m-am întors la început, dar mă bucur că m-am întors la final“, i-a transmis şi Irina Rimes.
 
„Eşti o voce colorată, o voce frumoasă“, i-a spus şi Horia Brenciu. 
 
„Cânt doar cu prietenii. Ne mai jucăm din când în când «de-a blues-ul»“, a spus concurenta pe scenă. 
 
Pentru a-i fi mai uşor să aleagă în echipa cărui antrenor să meargă, Tudor Chirilă i-a propus să le adreseze câte o întrebare. Astfel, Maria i-a pus pe cei patru membri ai juriului să îi spună, pe rând, ce le place să transmită cel mai mult. 
 
„Dragoste“, a fost răspunsul Irinei Rimes, în timp ce Chirilă a mărturisit că vrea să transmită „libertate“. Smiley a ales „bucurie“, iar Horia Brenciu i-a spus: „Eu personal nu vreau să transmit nimic, când te am pe tine care transmiţi totul“. 
 
„Sunt un spirit liber, aşa că voi alege libertatea“, a spus ulterior Maria Farcaş, alegând să meargă în echipa lui Tudor Chirilă. 
 

 
Te-ar putea interesa şi:
 
Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Vreau să arăt că se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

Nepoata lui Carlos Santana, interpretare de excepţie la „Vocea României“: „Eşti o binecuvântare pentru inima mea“ VIDEO
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Cat lover
1.11.2019, 22:50:34

Am dat cu intarziere de articolul si clipul asta, dar ma bucur sa vad ca mai exista si asa o fata frumoasa, placuta , emanand candoare si modestie ! Ca de patzachine fara talent, cu tone de fard si cu tzatzele pe afara m-am scarbit ,e plin ecranul TV ! Are si voce buna, a cantat cu mult suflet ( era atat de interiorizata ca nici nu cred ca a observat intoarcerea scaunelor ! ) si sper sa aiba mai departe succes - merita si bietul tata o bucurie P.S. M-au amuzat fetele comice ale lui Smiley si Tudor dupa ce s-au intors ( 1:30- 1:42 )... ce mai mustaceau amandoi motanii cu ochii stralucind, le placea ce au vazut ! :)