TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Răzvan Fodor, fost prezentator MasterChef, apariţie surpriză la „Chefi la cuţite“. Cum au reacţionat foştii lui colegi şi cu ce preparat i-a impresionat

0
8 Oct 2019 13:55:31
Autor: Adelina Mărăcine
Răzvan Fodor, apariţie surpriză la „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1
Răzvan Fodor, apariţie surpriză la „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1

Răzvan Fodor, fostul prezentator al show-ului culinar „MasterChef“, de la Pro TV, a avut o apariţie surpriză la preselecţiile „Chefi la cuţite“, de la Antena 1, unde i-a revăzut pe foştii lui colegi de platou, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Răzvan Fodor, fostul prezentator „MasterChef“, timp de şase sezoane, s-a prezentat la preselecţiile „Chefi la cuţite“ pentru a le face o surpriză foştilor lui colegi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. 
 
„După mult timp de când nu m-am mai întâlnit cu aceşti trei derbedei, am venit să-i dau ceva bun de mâncare lui Scărlătescu, că mie nu-mi place că a slăbit. Mie îmi plăcea pe vremuri când stătea la masă şi horcăia“, a glumit Fodor. 
 
„Am venit să le gătesc chefilor ca surpriză, abia aştept să le văd reacţia. Am filmat împreună doi-trei ani. Voi pregăti o mâncare simplă, chiar nu am nicio frică, pentru că le ştiu gusturile“, a declarat Răzvan.
 
„M-am gândit să le fac chilli con carne. E o mâncare simplă, dar e foarte important mixul de condimente, e o întreagă organizare în farfuria aceea. Se serveşte cu orez şi cu tortilla“, a adăugat Fodor.  
 
„Când i-am cunoscut, Sorin mi s-a părut un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puşti foarte simpatic, iar Cătălin, iniţial, mi s-a părut neprietenos. Ei fac un trio perfect, nu i-aş vedea despărţiţi, în găşti diferite. Le stă bine când se ceartă“, a spus Răzvan Fodor.
 
Reacţia celor trei chefi a fost pe măsura aşteptărilor: atât Bontea, cât şi Dumitrescu şi Scărlătescu au fost foarte surprinşi de apariţia fostului prezentator „MasterChef“, dar şi bucuroşi să-l revadă pe cel alături de care au filmat două ediţii pentru Pro TV. 
 
 
Toţi trei au apreciat preparatul lui Fodor, despre care Sorin Bontea a afirmat că este unul „corect gătit“, dar şi foarte gustos. Fodor a primit trei cuţite. 
 
Juriul celui de-al şaptelea sezon al show-ului „MasterChef“, de la ProTV, care a debutat fără prezentator, este format din Silviu Chelaru, Joseph Hadad şi Cosmin Tudoran. 
 
Amintim că acesta este cel de-al patrulea juriu „MasterChef“, de la lansarea show-ului, în 2012. 
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au fost juraţi în primele două ediţii. 
 
Din 2014, după ce Mona Segall a părăsit Pro TV cu tot cu juraţii, show-ul i-a avut pe Adi Hadean, Patrizia Paglieri şi Chef Foa. În ultimul sezon, cel difuzat în 2017, s-a schimbat din nou juriul. Noile nume au fost Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii