TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Reuniunea „Seinfeld“ s-a petrecut la Super Bowl

1
3 Feb 2014 14:16:38
Autor: Alexandra Constanda
Jerry Seinfeld a apărut într-o reclamă difuzată într-una din pauzele de la Super Bowl FOTO Reuters
Jerry Seinfeld a apărut într-o reclamă difuzată într-una din pauzele de la Super Bowl FOTO Reuters

„Proiectul secret“ anunţat de Jerry Seinfeld, creatorul şi unul dintre protagoniştii serialului de succes „Seinfeld“, a fost dezvăluit în cadrul celei de-a 48-a Finală a Campionatului American de Fotbal.

Cum Finala Campionatului American de Fotbal nu este doar un spectacol dedicat fotbalului, ci şi unul al publicităţii, comediantul a pus la cale o reclamă. Astfel, actorul de comedie Jerry Seinfeld şi Jason Alexander, care l-a portretizat pe George Contanza în serialul de succes, au apărut într-o reclamă de promovare a seriei „Comedians in Cars Getting Coffee“.
 
În cadrul uneia dintre pauzele de la Super Bowl de duminică seară, Seinfeld (în rolul lui Jerry), Jason Alexader (în rolul lui george) şi Wayne Knight (în rolul poştaşului Newman) s-au reunit pentru o versiune specială a mini-seriei „Comedians in Cars Getting Coffee“. Seinfeld a scris scenariul scurtului episod împreună cu Larry David.
 
„Reprezentanţii Fox ne-au abordat, pe mine şi pe Larry, pentru a face un fel de reuniune «Seinfeld» pentru pauza de la Super Bowl“, a dezvăluit Seinfeld pentru „New York Times“, citat de variety.com.
 
  
„Aşa că ne-am gândit că includerea lui Jerry, George şi Newman într-un episod din «Comedians in Cars Getting Coffee» ar fi o modalitate amuzantă de a face acest lucru. Larry şi cu mine am scris scenariul într-o singură şedinţă, la fel ca pe vremuri, şi a lucra cu el, Jason şi Wayne a fost o adevărată explozie, aşa cum a fost întotdeauna“, a mai adăugat comediantul. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Florin Mihai
1.10.2014, 23:41:32

Imi place umorul lui Jerry. Are ceva special...

Modifică Setările