TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cine este Siena Vuşcan, românca de 10 ani care face senzaţie în China, dar şi la „Românii au talent“: „Are cele mai mari şanse să câştige“

12
4 Apr 2020 11:57:52
Autor: Alexandra Constanda
Siena Vuşcan are deja o carieră de succes în China FOTO Pro TV
Siena Vuşcan are deja o carieră de succes în China FOTO Pro TV

Andra a oferit cel de-al zecelea şi ultimul Golden Buzz al noului sezon „Românii au talent“ unei copile în vârstă de 10 ani care a impresionat-o cu vocea sa.

Siena Vuşcan (10 ani) a fascinat juriul şi publicul de la „Românii au talent“ cântând operă în limba chineză, iar Andra a fost atât de impresionată încât a apăsat butonul auriu, trimiţând-o pe micuţa concurentă direct în semifinalele show-ului de la Pro TV.
 
Şi ceilalţi membri ai juriului, precum şi numeroşi fani ai emisiunii au fost de părere că Siena a oferit de departe cel mai bun moment al sezonului şi are cele mai mari şanse să fie câştigătoare.
 
„Vine o cometă, un meteorit din cosmos şi te plesneşte. Atâta lumina, atâta talent, atâta sinceritate în tot ce făcea... Este genială, genială ca fiinţă“, a comentat Florin Călinescu.
 
„E un copil extrem de inteligent, extrem de frumos. E o minune. E un copil perfect!  Cel mai bun număr, fantastic“, a spus şi Mihai Petre, fiind completat de Andi Moisescu: „Cred că are cele mai mari şanse să câştige anul acesta. Pentru că este wow!“
 
 
Părinţii Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc de şase ani în Huangdao, China, unde copila este o adevărată senzaţie. Siena a început să cânte singură de la cinci ani, iar la şapte ani a fost remarcată de producătorii unei emisiuni de talente şi chemată la o audiţie. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în limba chineză. Atunci şi-a dat seama că îi place scena şi a început să se pregătească temeinic. 
 
Face lecţii de canto de patru ori pe săptămână, participă la diverse emisiuni în China, cântă şi filmează, inclusiv reclame, joacă în seriale. Anul acesta a jucat în două filme artistice şi un serial.
 
 
Siena s-a născut în Statele Unite, iar la vârsta de cinci ani, a ajuns în China cu părinţii. Într-un an şi jumătate, a învăţat limba chineză. Vorbeşte foarte bine şi engleza, iar acasă, în familie, vorbeşte doar în limba română.
 
Mama ei este cea care o încurajează tot timpul şi alături de care repetă cântecele. Părinţii Sienei sunt profesori universitari - mama este profesoară de artă, tatăl - profesor de economie. Siena are o soră de şase ani şi un frate de un an.
 
 
Siena mai are o pasiune. Desenează de când se ştie. Face expoziţii la şcoală sau pentru prieteni. Face portrete şi natură statică. De asemenea, îi place să scrie şi poveşti. În viitor vrea să fie cântăreaţă de operă, pictoriţă sau regizoare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Petru Onisim
4.04.2020, 15:06:25

Siena este un fenomen pentru vârsta ei; sa vorbești chineza/mandarina asa cum vorbește ea, este o mândrie! La 7 ani, când a participat la emisiunea televiziunii chineze, a fost deosebit de "convingătoare" când a spus - la invitația juriului - "La revedere" în limba romana și cum s-a amuzat juriul care nu putea pronunța aceste 2 cuvinte în romanește. Iar juriul a felicitat pe "acesta mica româncă".

+2 (2 voturi)
Sub Marinu
4.04.2020, 16:34:47

Talent in slujba CCP si parinti ce pupa opinci comuniste.

-3 (5 voturi)
Tomescu Tom
4.04.2020, 17:02:34

Milioanele de români ce nu știu cum să încetinească trecerea timpului ...care nu știu cum să procedeze ca să petreacă mai mult timp în fața televizorului .... au fost în EXTAZ ..... În următoarele luni în care vor sta acasă ... doar emisiuni din astea vor dori să vadă .... Abia așteaptă să afle cine va câștiga ... ceva ... Apropo ...despre ce emisiune ...este vorba ? Este o reluare din timpuri mai bune ? Fără coronavirus ? Fără șomaj ... ? Vremurile alea ..cu de toate ?

-1 (3 voturi)
Tomescu Tom
4.04.2020, 17:04:55

Apropo ...cică Adelina Pestrița ..avea o chestie cu Bruce Willis .. Nu ați aflat încă ?

+2 (2 voturi)
Gonzales Natalie
4.04.2020, 17:40:44

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (12)