TV / Media

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Patrick Cottet este câştigătorul semifinalei iUmor. Cheloo: „E preferatul meu“

0
7 Dec 2019 11:30:44
Autor: Alexandra Constanda
Patrick Cottet Moine este câştigătorul semifinalei iUmor FOTO Antena 1
Patrick Cottet Moine este câştigătorul semifinalei iUmor FOTO Antena 1

Actorul francez Patrick Cottet Moine (55 de ani) a câştigat semifinala „iUmor“ şi intră astfel în mare finală, unde va concura cu alţi 11 concurenţi.

Pentru prima oară în cele şapte sezoane, emisiunea de la Antena 1 a avut şi o semifinală în care au participat cei care au primit cele mai multe voturi în aplicaţia iUmor, dar nu au reuşit să se claseze pe primul loc în preferinţele publicului. 
 
Membrii juriului – Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac – au hotărât că Patrik Cottet merită un loc în finala „iUmor“. Actorul francez s-a transformat în patiser şi a prezentat un număr de stand up combinat cu pantomimă. 
 
Opt concurenţi au urcat pe scenă în semifinală, iar dintre ei doar trei au obţinut maximul de voturi de la juriu, respectiv Patrik Cottet, Arnaldo Mangini şi Bogdan Sylar. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au fost nevoiţi să alege câştigătorul semifinalei dintre cei trei concurenţi, iar francezul a fost preferatul lor.
 
„Apreciez că s-a chinuit să înveţe atâtea cuvinte în limba română. Mi s-a părut că a fost ca un desen animat viu. Nu am avut nicio secundă îndoiala că el trebuie să ajungă în finală, e preferatul meu“, a declarat Cheloo despre câştigătorul semifinalei „iUmor“. „Mi se pare un om talentat care îşi merită locul în finală“, a precizat şi Delia.
 
 
Patrick Cottet se va alătura celor 11 finalişti în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro. Finala „iUmor“ va fi difuzată de Antena 1 pe 13 decembrie, de la ora 20.00.  
 
Cei 12 concurenţi care se luptă pentru marele premiu „iUmor“ sunt: Mukinka, Dan Ţuţu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Ţintă, Alex Şerban, Trupa HA-RAP, Adrian şi Andrei, Eduard şi Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin şi Patrik Cottet. În cadrul finalei „iUmor“, telespectatori îşi vor putea vota preferatul într-un interval de 20 de minute prin SMS la 1313.
 

Concurenţii care au obţinut maximul de voturi în semifinala iUmor

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările