TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Vocea României“ a dat startul duelurilor: Tudor Chirilă i-a „furat“ un concurent lui Smiley, iar Moga a făcut o alegere neaşteptată

0
31 Oct 2014 15:25:17
Autor: Alexandra Constanda, Maria Alexandra Ilie
Marius Moga a luat o decizie neaşteptată atunci când a fost nevoit să aleagă dintre două concurente din echipa sa FOTO Pro TV
Marius Moga a luat o decizie neaşteptată atunci când a fost nevoit să aleagă dintre două concurente din echipa sa FOTO Pro TV

După ediţiile de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României“, cursa către marele trofeu a trecut la următoarea etapă: duelurile. Şi dacă Tudor Chirilă a reuşit să-i „fure“ un concurent lui Smiley, îndeplinindu-şi astfel dorinţa de a avea o voce rock în echipa sa, Marius Moga şi-a surprins colegii din juriu făcând o alegere neaşteptată.

Seara confruntărilor a fost deschisă de doi dintre reprezentanţii echipei lui Tudor Chirilă: Ioana Farc şi Ruben Ciungan. „Mica prinţesică“ Ruben şi Ivana cea „manish“ au cântat piesa „The Lady Is a Tramp“ a lui Frank Sinatra.

Atât Ivana, cât şi Ruben, s-au transformat total pentru duel, iar cu acest fapt au fost de acord toţi cei patru antrenori. Smiley i-a felicitat pe cei doi pentru momentul creat, apreciând-o pe Ivana pentru modul în care a reuşit să îşi domine partenerul „acolo unde trebuia“.

„Aţi făcut un show de milioane, chiar am avut impresia că sunt undeva la Las Vegas şi văd doi profesionişti cântând“, a declarat Loredana.

Ivana şi Ruben au impresionat cu piesa „The Lady Is a Tramp“ FOTO Pro TV

Tudor a fost mândru de momentul muzical pe care au reuşit să îl creeze cei doi membri ai echipei lui şi, cu greu, a ales-o pentru etapa următoare pe Ivana, ţinând să precizeze că decizia nu înseamnă nimic. „Am ales-o pe ea pentru că are nişte calităţi care îmi vor da ocazia să fac din ea ceea ce nici măcar nu ştie că ar putea fi“, a adăgat Chirilă.

Prima confruntare din echipa lui Smiley a fost cea dintre Fabian Sasu şi Andrei Bălăceanu, iar piesa interpretată de cei doi a fost hitul „Rude“ de la Magic!. Încă de la repetiţii, Fabian s-a simţit mai aproape de stilul piesei decât a făcut-o Andrei, iar asta s-a observat din momentul în care au urcat pe scenă. Aceştia au reuşit să transmită o stare de bine membrilor juriului, însă Loredana a fost de părere că piesa s-a potrivit mai bine cu culoarea pielii lui Fabian.

„Fabian era în lumea lui şi Andrei încerca să îşi găsească locul lui de jamaican alb ca atitudine, dar nu mi se pare că Fabian i-a luat faţa, din contră, Andrei are o voce mai interesantă“, a completat Marius Moga.

Fabian şi Andrei au interpretat hitul „Rude“ de la Magic! FOTO Pro TV

Cu toate acestea, Smiley a fost de părere că piesa a fost una care li s-a potrivit amândurora, în egală măsură, dar, în cele din urmă, l-a ales pe Fabian. Cariera muzicală a lui Andrei Bălăceanu nu se opreşte totuşi aici, pentru că fostul antrenor este decis să îi propună să intre în gaşca HaHaHa Production.

În continuare, Raluca Albu şi Lucian Coraleza au fost „aruncaţi“ în scenă pentru primul duel din echipa Loredanei. Chimie până la ultima notă a fost între cei doi pe piesa „Non amarmi“. Deşi acesta a fost primul duet pentru Raluca, momentul creat de cei doi a fost unul inedit şi foarte emoţionant.

Tudor Chirilă a mărturisit că, deşi nu e un mare fan al muzicii italiene, amândoi au fost excelenţi. Şi Smiley s-a declarat impresionat de duetul celor doi, fiind de părere că dacă ar pune Televisa mâna pe Lucian, acesta ar deveni un star de muzică latino.

Ceva mai acid în comentarii a fost Marius Moga: „cântaţi de poveste, dar la voi nu se mai termina telenovela, trebuia să fie şi o sclipire la final“.

Raluca şi Lucian au avut cel mai emoţionant duet al serii FOTO Pro TV

Antrenoarea Loredana le-a mulţumit pentru momentul superb pe care au reuşit să îl creeze, considerând că ceea ce a fost cu adevărat important a fost că „Raluca şi Lucian au fost adevăraţi“. Alegerea Loredanei a fost, cu toate acestea, Lucian.

Marius Moga a pregătit un duet cu totul ieşit din comun pentru prima confruntare din echipa lui: Florentina Mihai, fană a stilului reggae, şi Maria Constantin, o Marilyn Monroe autohtonă, care a trecut de audiţile pe nevăzute cu piesa „Sanie cu zurgălăi“. Cele două au interpretat melodia piesa „Man Down“ a Rihannei, într-o versiune etno-balcanică.

Duetul celor două a fost unul neobişnuit, iar tuturor celor prezenţi li se putea citi uimirea pe faţă. Ceilalţi antrenori au considerat că alegerea lui Moga nu a pus în valoare calităţile vocale ale concurentelor, mai ales ale Mariei. Toţi au avut ceva de obiectat cu privire la faptul că, deşi amuzant, momentul nu a fost suficient de muzical, vocile celor două fiind aproape imposibil de distins, analizat şi cântărit.

Flori şi Maria au surprins membrii juriului cu stilul inedit FOTO Pro TV

Antrenorul Moga a fost, totuşi, mulţumit de prestaţia celor două, apreciindu-le pentru efortul depus. Atunci când balanţa părea să încline alegerea în favoarea Florentinei, situaţia a luat o turnură neaşteptată şi Marius a decis să dea o şansă unui om căruia nimeni nu i-ar da nicio şansă. Astfel, Maria a fost cea care a mers în etapa următoare.

Al doilea duel din echipa Smiley a fost o confruntrare a corzilor vocale de oţel: Vladimir Pocorschi şi Tiberiu Albu. Aceştia au cântat melodia „Born To Be Wild“ de la Steppenwolf. Pe scenă au ieşit scântei şi de aceeaşi părere au fost şi antrenorii.

„Voi doi ar trebui să faceţi o trupă. M-am simtit excelent, ca la un concert rock“, a mărturisit Loredana.

Bineînţeles că Tudor Chirilă a fost în elementul lui, declarând satisfăcut că se bucură că „Vocea României“ a avut un asemenea moment, pe care îl consideră un câştig.


Vladimir şi Tiberiu, cel mai bun moment rock din istoria concursului FOTO Pro TV

Smiley a fost mândru de faptul că cel mai bun moment rock din istoria emisiunii a luat naştere prin intermediul a doi concurenţi din echipa lui. „După momentul ăsta, sunt convins că amândoi veţi rămâne la «Vocea României»“, a adăugat antrenorul. În cele din urmă, complexitatea muzicală a lui Vladimir l-a propulsat pe acesta în etapa următoare a concursului.

Totuşi, pentru că „are energie cât să mai participe la încă zece concursuri“, dar şi pentru că Tudor Chirilă şi-a dorit încă de la început rockeri în echipa sa, Tiberiu a fost salvat şi acum face parte din echipa lui Chirilă.

Următorul duel a fost cel dintre Florin Răduţă şi Bianca Ioniţă, iar piesa interpretată de cei doi a fost duetul dintre Aretha Franklin şi George Michael, „I Knew You Were Waiting“.

Smiley: „Aţi cântat foarte bine amândoi, dar mi-aş fi dorit să vă aud pe voci. Aţi cântat în acelaşi timp, ceea ce l-a avantajat mai mult pe el. Dacă ar fi să fac o alegere, l-aş alege pe el“.

Tudor Chirilă şi Marius Moga au fost şi ei de acord cu ideea că momentul a fost unul în care s-a simţit că cei doi concurenţi chiar îşi doresc să fie pe scenă şi că au şi ce le trebuie pentru asta.


Florin şi Bianca interpretând piesa „I Knew You Were Wainting“ FOTO Pro TV

Loredana, vizibil emoţionată, le-a promis celor doi că indiferent de decizia pe care o va lua, amândoi vor face parte, în continuare, din echipa inimii ei. În final, a fost nevoie de o decizie, iar Loredana a mers mai departe cu Florin. „L-am ales pe el pentru că are toate şansele să cucerească o ţară întreagă cu talentul şi prezenţa lui“, şi-a justificat antrenoarea alegerea. 

Următoarea confruntare a fost între Brigitta şi Radu Mitrea, ambii concurenţi în echipa lui Marius Moga. Aceştia au făcut un duet pe melodia „Torn“ a Nataliei Imbruglia. „A fost un moment frumos, bine cântat, dar din punctul meu de vedere aţi fost puţin cam impetuoşi“, a replicat Chirilă. Loredana a simţit momentul celor doi ca fiind unul foarte curat, foarte proaspăt, pentru că au creat o stare de duel, nu de duet.

Radu şi Brigitta pe melodia „Torn“ FOTO Pro TV

Independent de părerile celorlalţi antrenori, Moga s-a declarat satisfăcut pentru că şi-a atins scopul: acela de a o face pe Brigitta mai feminină şi mai vulnerabilă, dar şi de a-l scoate pe Radu din zona de confort. În cele din urmă, Marius a ales-o pe Brigitta pentru etapa următoare, pentru impresia pe care ar putea-o face aceasta în show.

Ultimul duel al emisiunii a fost unul marca Tudor Chirilă. Florin Ciotlauş şi Matei Chioariu au făcut senzaţie pe piesa „How You Remind Me“ de la trupa rock Nickelback.

Din cauza unor probleme de sănătate, Marius Moga nu a asistat la acest moment. Ceilalţi trei antrenori au profitat de ocazie pentru a se aşeza fiecare în scaunul lui şi a face glume pe seama înălţimii, poziţiei neobişnuite sau atitudinii lui Moga.

Revenind la duelul celor doi, atât Loredana, cât şi Smiley, deşi au apreciat momentul acestora, au mărturisit că dacă ar fi în locul lui Chirilă, l-ar alege pe Florin.

Florin şi Matei cântând piesa „How You Remind Me“ FOTO Pro TV

Tudor a fost uşor dezamăgit pentru că, spune el, nu au cântat la fel de bine cum au făcut-o la repetiţii. Deşi amâdoi au avut minusuri pe piesă, cel ales să meargă în etapa următoare a fost Florin.

Confruntările continuă şi săptămâna viitoare la „Vocea României“, iar lupta pentru titlul de cea mai bună voce a ţării se ascute mai mult ca niciodată, vineri seara, de la 20:30, la Pro Tv.


Puteţi citi cronicile tuturor ediţiilor din acest sezon „Vocea României“:

„Vocea României“, la debut: cântăreaţa Ana-Maria Georgescu îşi „resuscitează“ cariera, iar Tudor Chirilă „frânge“ inimi Primul episod al noului sezon „Vocea României“ a fost presărat cu remarci mai puţin „ortodoxe“ şi marcat de poveşti triste, concurenţi dezinvolţi sau extrem de emotivi, un decor spectaculos, noi regului, o tânără „îndrăgositită“ de Tudor Chirilă, dar mai ales de „resuscitarea“ carierei muzicale a Anei-Maria Georgescu, o artistă cunoscută pentru hitul „Ochii tăi“.

„Vocea României“, episodul doi: de la „latino lover-ul perfect“ la „rockerul nebun“ Episodul doi din „Vocea României” a „scos din umbră” un adevărat star rock, cu experinţă de zece ani în industria muzicală, care a reuşit să întoarcă patru scaune. Energia debordantă şi starea de bine au fost coordonatele ediţiei de vineri seară, unde concurenţii au fost atât de buni, încât s-a apăsat până şi cu nasul pe butoane.

„Vocea României“: reprezentanta Moldovei la Eurovision 2013 şi o Marilyn Monroe care cântă muzică populară Episodul al treilea „Vocea României“ a fost marcat de concurenţi deloc lipsiţi de experienţă într-ale muzicii: de la Aliona Munteanu, reprezentanta Moldovei la ediţia din 2013 a competiţiei Eurovision, până la fiul cunoscutului Mircea Rusu, autorul piesei „Omu' bun şi pomu' copt“, şi o Marilyn Monroe care este solistă de muzică tradiţională românească.
 
„Vocea României“, episodul patru: juriul „a predat armele“ în faţa unei concurente care a colaborat cu rapperul Snoop Dogg Episodul patru din „Vocea României“ a călătorit prin toate toate genurile muzicale, de la jazz la rock. În premieră, Tudor Chirilă a recunoscut că una dintre concurente s-ar potrivit mai bine în echipa lui Marius Moga şi a dat startul unui moment unic în istoria concursului: antrenorii au încercat să o convingă pe tânăra care a colaborat cu Snoop Dogg să nu vină în echipa lor.
 
„Vocea României“, episodul cinci: concurent premiat de Enrique Iglesias şi dorit de Smiley şi Marius Moga Noua ediţie „Vocea României“ a fost marcată de momentul oferit de un tânăr care a reuşit să-l impresioneze în trecut chiar şi pe celebrul Enrique Iglesias, dar şi de o farsă pusă la cale de Pavel Bartoş: membrii juriului au fost induşi în eroare atunci când pe scenă a apărut fratele geamăn al unui concurent cu scopul de a-i face să creadă că vrea să îşi schimbe antrenorul.
 

„Vocea României“, spectacolul concurenţilor sau al antrenorilor? Tudor Chirilă - noul Horia Brenciu, Loredana - „regina seducţiei“ Echipele de la „Vocea României“ sunt aproape complete după cea de-a şasea ediţie a audiţiilor pe nevăzute. Voci speciale, dar şi voci fără personalitate, apariţii sexy care au compensat o prestaţie muzicală liniară, poveşti impresionante de viaţă, acestea au fost coordonatele penultimei ediţii a audiţiilor pe nevăzute. În plus, antrenorii au oferit propriul spectacol, al ironiilor şi duelurilor verbale.

Echipele de la „Vocea României“ sunt complete: surorile Hojda, revelaţia ultimelor audiţii pe nevăzute Cei patru antrenori de la „Voce României“ şi-au completat echipele, ultima ediţie de audiţii pe nevăzute fiind marcată de surorile Hojda, Ligia – care a impresionat prin sensibilitate – şi Maria – care s-a dezlănţuit pe scenă şi a cântat „ca o sirenă din largul mării“, după cum a apreciat Marius Moga.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările