TV / Media

articolul anterior articolul urmator

„Vocea României“, a treia rundă de Confruntări: cu cine l-a înlocuit Tudor Chirilă pe Cristian Prăjescu VIDEO

0
5 Nov 2017 13:57:30
Autor: Alexandra Cheroiu
Adriana Ciobanu şi Andrei Barz, din echipa Loredanei, au cântat „Visez din nou“, o piesă pe care Smiley a compus-o pentru Loredana în 2004 FOTO Pro TV
Adriana Ciobanu şi Andrei Barz, din echipa Loredanei, au cântat „Visez din nou“, o piesă pe care Smiley a compus-o pentru Loredana în 2004 FOTO Pro TV

Vineri seară, cea de-a treia rundă a Confruntărilor i-a pus din nou în dificultate pe cei patru antrenori, care au fost nevoiţi să renunţe la voci foarte bune. Tudor Chirilă a salvat un concurent din echipa lui Adrian Despot, înlocuindu-l pe Cristian Prăjescu.

Emoţiile nu s-au simţit doar pe scenă, ci şi în steal room, unde se află în acest moment: Răzvan Mărcuci – echipa Smiley, Tudor Bileţchi – echipa Lori, Robert Piţa – echipa Despot şi Laurenţiu Mihaiu – echipa Tudor, după ce Chirilă l-a salvat pe rocker din echipa lui Despot. Astfel, după multă tensiune acumulată în steal room, Cristian Prăjescu a fost nevoit să plece acasă.
 

Echipa Tudor

 
Echipa Tudor a spart gheaţa vineri, oferind prima confruntare a serii, cea dintre Bianca Oneţ şi Maria Rădeanu. Deşi duetul nu a fost tocmai pe placul lui Smiley, vocile puternice şi energia celor două fete l-au impresionat pe Tudor. Antrenorul a aplaudat momentul reuşit de concurentele sale, care au interpretat într-un mod inedit piesa „Do I Wanna Know?“.
 
Tot din echipa lui Tudor au mai intrat aseară în ring Oana Cenuşe şi Ştefan Ion Ştiucă. Cei doi au cântat melodia „Redemption Song“ şi i-au uimit pe antrenori cu reprezentaţia de pe scenă. Cei din urmă au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor. Piesa cu mesaj puternic, interpretarea lor diferită, dar şi armonia perfectă a vocilor au făcut ca decizia antrenorului să fie şi mai dificilă. La final, Maria şi Ştefan au fost alegerile lui Tudor pentru etapa următoare.    
 

Echipa Smiley

 
Smiley i-a trimis în ring în cea de-a treia ediţie a confruntărilor pe Ioana Vişinescu şi Marius Stoica. Vocile acestora au fost puse în valoare de melodia „Perfect strangers“, determinându-l pe Tudor să-şi felicite colegul pentru alegerea inspirată. Momentul extraordinar a sunat mai ceva ca un tribut Bob Marley, iar cei doi concurenţi au făcut senzaţie pe scena de la Vocea României. Smiley şi Lori s-au ridicat de pe scaune, s-au bucurat de acest moment şi au dansat împreună. Duelul extrem de echilibrat l-a pus în dificultate pe antrenor. După câteva momente de ezitare, Smiley a ales să meargă mai departe cu Ioana
 
 

Echipa Loredana

 
Echipa Lori a fost reprezentată aseară de două cupluri care au reuşit să impresioneze. Adriana Ciobanu şi Andrei Barz au oferit un duet cu adevărat emoţionant şi le-au trezit amintiri Loredanei şi lui Smiley, care au fredonat încântaţi versurile melodiei „Visez din nou“, o piesă pe care cei doi au scris-o în 2001. Vocea caldă şi cristalină a Adrianei s-a completat perfect cu cea gravă a lui Andrei, împreună reuşind să transmită publicului sensibilitate şi emoţie. De cealaltă parte, Diana Brescan şi Camelia Farcaş s-au duelat pentru un loc în show-rile live. Amandouă au voci puternice, bine lucrate, şi au cântat în forţă piesa Uncover. Cu toate acestea, nesiguranţa Cameliei nu a putut trece neobservată. În cele din urmă, Lori a decis să continue competiţia alaturi de Adriana şi de Diana
 
 
 

Echipa Despot

 
Şi concurenţii din echipa Despot au făcut spectacol vineri seară. Cele două cupluri nu s-au lăsat mai prejos şi au arătat că vocile lor sunt cu adevărat speciale. Primul duel i-a avut protagonişti pe Oana Mirică şi Cosmin Vieriu, două contraste puse împreună de către Despot, care a anticipat potenţialul celor doi pentru formarea unui duet. Ei au cântat piesa „You're Nobody 'Til Somebody Loves You“. Sensibilitatea a fost atuul Oanei, în vreme ce siguranţa s-a aflat de partea lui Cosmin.
 
Mai departe, în cea de-a doua confruntare, Laurenţiu Mihaiu şi Alexandru Arnăutu s-au simţit în elementul lor, iar vocilor lor deosebite li s-a potrivit ca o mănuşă piesa „Second chance“. Ezitant pe parcursul repetiţiilor, Alexandru Arnăutu şi-a învins emoţiile pe scenă şi, împreună cu Laurenţiu Mihaiu, l-a făcut mândru pe Despot, oferind unul dintre cele mai bune momente de la Vocea României. Alegerile nu au fost deloc uşoare, însă Despot a ales să meargă mai departe cu Oana Mirică şi cu Alexandru Arnăutu.  
 
 
 
Vinerea viitoare, de la 20.30, vom urmări ultima rundă de Confruntări de la Vocea României.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările