TV

articolul anterior articolul urmator

X Factor: o concurentă cântă cu speranţa că tatăl său o va recunoaşte

1
23 Oct 2015 12:17:54
Autor: Bianca Dumitru
Elena Ispas speră ca tatăl său, bolnav de Alzheimer, să o recunoască pe scena X Factor FOTO Antena 1
Elena Ispas speră ca tatăl său, bolnav de Alzheimer, să o recunoască pe scena X Factor FOTO Antena 1

Elena Ispas, o tânără de 27 de ani, urcă diseară pe scena de la X Factor, sperând că tatăl său, bolnav de Alzheimer, va fi, de această dată, lucid şi o va recunoaşte. În aceeaşi ediţie, scena devine locul de desfăşurare pentru un moment aparte susţinut de 11 adolescenţi din Bucureşti, care vor să cucerească show-ul, dar şi juriul, cu un număr a capella.

Elena Ispas este o tânără de 27 de ani din Bucureşti care va umple de emoţie vinerea aceasta scena „ X Factor“. Deşi nu are studii de canto, tânără iubeşte muzica şi visează să facă din această pasiune o meserie. La audiţiile cu juriul a fost copleşită de emoţii atunci când şi-a spus povestea.

Elena este foarte ataşată de tatăl ei, care însă nu a putut să vină să o susţină şi nici nu ştia că ea se află la „X Factor“. Mai mult decât atât, ea speră ca atunci când părintele său va vedea momentul ei din show, acesta să fie lucid şi să o recunoască. Asta pentru că tatăl fetei suferă de Alzheimer. „Mai are momente când mă recunoaşte şi mă strigă“, a spus cu lacrimi în ochii la „X Factor“ Elena.

Concurenta a mai povestit că este „fata lui tata“, că îl iubeşte nespus şi că este foarte ataşată de el pentru că în copilărie, deoarece mama muncea foarte mult, el a fost cel care a stat mai mult cu ea. Cu imaginea tatălui în minte, Elena va păşi pe scena „X Factor“ pentru un moment foarte emoţionant.

În aceeaşi ediţie o concurentă de numai 16 ani va fi cu adevărat uimită să audă cum Delia îi spune că simte că anul acesta „X Factor“ este la ea.

Scena va fi locul de desfăşurare pentru un moment aparte susţinut de 11 adolescenţi din Bucureşti, care vor să cucerească show-ul, dar şi juriul, cu un număr a capella. 

FOTO Antena 1

Foarte diferită va fi prestaţia unei student de 23 de ani din Capitală care vinerea aceasta va miza pe un moment original de reggae. De la agricultură la muzică; aşa s-ar rezuma traseul unui puşti de numai 17 ani care va povesti la„X Factor“  că îi place foarte mult să cânte pe câmp, acolo unde îşi însoţeşte tatăl de mic. Iar o melodie al cărei nume nu poate fi difuzat pe post va isca o discuţie în contradictoriu între juraţi şi cei doi concurenţi care o interpretează.     

De asemenea, Horia Brenciu îşi găseşte naşul la replici haioase. Neastâmpărat şi plin de energie, juratul va fi uimit să audă cum o concurentă îl roagă să stea potolit, să se aşeze pe scaun şi să o lase să îşi prezinte numărul. „Aşezaţi-vă“, îi spune lui Horia Dana Marchitan, o basarabeancă de 32 de ani, „vă rog nu vă ruşinaţi. Stau oamenii serioşi, pe scaun, iar dumneavoastră vă plimbaţi, nu aveţi stare“, va continua aceasta cu zâmbetul pe buze. Horia nu se la lăsa nici el mai prejos şi va intra în acest joc al replicilor haioase. Cum se va termina totul, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri de la ora 20.30.

FOTO Antena 1

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Pârşu
23.10.2015, 14:23:59

Daca apare Brenciu se termina totul: va canta numai el, e greu de oprit.