articolul anterior articolul urmator

INTERVIU Scriitorul Radu Paraschivescu: „Iubesc România fără ipocrizie şi declaraţii sforăitoare“

21
24 Dec 2017 04:00:23
Autor: Simona Chiţan
Scriitorul Radu Paraschivescu
Scriitorul Radu Paraschivescu

21 Comentarii

Namalas Salaman
24.12.2017, 08:46:25

”Nu plec de aici. Să plece ei!” / merită pusă pe banner și împrăștiată în toată țara.

+4 (4 voturi)
Gheorghe Serban
24.12.2017, 09:15:21

Este o placere sa-l asculti sau sa-l citesti pe Radu Paraschivescu. Nu stiu de unde scoate atatea cuvinte si ma minunez cum le aseaza de bine in propozitii ... Sper sa fie atent sa nu apese prea mult pe pedala de acceleratie a unui anumit partizanat, pe care nu-l poate ascunde. Sper aceasta pentru ca mi-as dori ca Radu Paraschivescu sa fie ascultat si citit de majoriatatea cetatenilor care stiu sa citeasca si sa asculte, ceea ce se intampla si cu cei din tabara cealalta, nu numai cu cei din tabara noastra, chiar daca taberele sunt vag conturate. L-as critica totusi pentru ca, slobozind cu atata usurinta vorbele (majoritatea la locul lor!), produce si efecte "inverse". Astfel, incercand sa-l "intepe" pe Eugen Nicolicea pune sub semnul intrebarii faptul ca "absolvirea unei facultăţi de electrotehnică îl recomandă ca expert al domeniului juridic". Este prima data cand aflu ca domnul in cauza a absolvit si "electrotehnica". Nu m-a interesat in mod deosebit persoana respectiva. Eu banuiam ca a absolvit dreptul, chiar daca nu la o universitate de prestigiu ("conditie" nu neaparat "suficienta"). Faptul ca a absolvit electrotehnica (probabil prima) ma face sa-l urmaresc mai atent, pentru ca cei care urmeaza astfel de profile (cum ar fi cele de electronica, automatica, matematica, s.a.) se familiarizeaza cu o serie de sintagme cum ar fi: teoria sistemelor, procese, algoritmi, reglaje, s.a.m.d. Acestea, sunt deosebit de utile nu numai in domeniul tehnic, dar si cel in social.

-8 (8 voturi)
Namalas Salaman
24.12.2017, 09:24:29

Ai terminat și dumneata ”electrotehnica” și brusc, Nicolicea ți se pare mai uman, mai tehnic?

+3 (5 voturi)
Alfa Omega
24.12.2017, 09:52:53

Electrotehnica nu are ni i o legatura cu dreptul si faptul ca a absolvit dreptul la o universitate derizorie dupa ce a putut sa faca fara prea mare efort doi ani de facultate intr-un an calendaristic si sa aiba functii politice si chiar de conducere spune totul despre calitatea invatamantului in filiala acelei universitati de la Caracal ! Mai mult faptele lui de a modifica barbar legea penala in interesul indra torilor si de a nu respecta in nici un fel legea fundamentala Constitutia pe care ca parlamentar a jurat sa o respecte spune totul despre ce a invatat nicolicea despre drept ! Nicolicea este de fapt o sluga a unui infractor cu mai multe dosare yi s-a ajuns pana acolo ca slugile unui infractor sa modifice legile penale ca infractorul sef sa fie ferit de justitie ! Nu stiu daca realizezi gravitatea acestei situati si repercursiunile pe care le poate avea in viitor ! Dormii somnul tau naive bolovan si viseaza-te treaz !

+6 (6 voturi)
Mel17
24.12.2017, 09:33:35

„...Rostirea pompoasă a banalităţilor, semne că te afli în prezenţa unui prost.” - adică papagalul din colivia de la Cotroceni.

-5 (9 voturi)