Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să adopte un copil din Siria

0
23 Sep 2015 11:23:15
Autor: Bianca Dumitru
Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să adopte un copil sirian FOTO Getty Images
Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să adopte un copil sirian FOTO Getty Images

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt au finalizat recent procesul de adopţie al unui copil sirian. Cuplul hallywoodian a ajuns, după lungi discuţii, la un compromis, întrucât actriţa dorea să adopte trei copii.

Potrivit „Daily Mail“, Angelina Jolie (40 de ani) îşi dorea să adopte trei fraţi din Siria rămaşi orfani, după ce mama lor a fost ucisă, iar tatăl a a fost luat ostatic de soldaţi. Brad Pitt (51 de ani) nu a fost însă de acord cu acest lucru. Actorul american a considerat că mărirea familiei cu trei copii ar produce o schimbare greu de suportat pentru copiii pe care cuplul deja îi are. Cei doi au ajuns la un compromis şi vor adopa un singur orfan sirian.

„Angie voia să-i adopte pe toţi trei, dar când s-a întors în SUA şi i-a spus acest lucru lui Brad, el a spus nu. Să ajungi la nouă copii de la şase este prea mult, iar Brad era îngrijorat de impactul pe care această schimbare îl va produce asupra copiilor lor. Angelina nu a încercat să contraargumenteze. Ştia că nu va merge. Aşadar au ajuns la compromisul de adopa unul singur“, a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au trei copiii biologici - Shiloh (9 ani ) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani). De asemenea, starurile hollywodiene mai au trei copii adoptaţi: Maddox (13 ani, Cambodgia), Pax (11 ani, Vietnam) şi Zahara (10 ani, Etiopia).


Angelina Jolie şi Brad Pitt alături de cei şase copii ai cuplului FOTO dailymail.co.uk

Angelina Jolie, care este ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi, a afectauat, de-a lungul timpului, peste şase vizite în taberele de refugiaţi din Siria şi a fost martoră la atrocităţile petrecute în zonele de conflict ale lumii.

Angelina Jolie are o relaţie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith“, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina“, s-au căsătorit în vara anului 2014

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările