Celebrităţi

articolul anterior articolul urmator

Noua generaţie Beckham: cât au crescut cei patru copii ai Victoriei şi-ai lui David

0
23 Sep 2015 18:23:24
Autor: Andreea Enea
O familie foarte cool la Disney, în august  FOTO Guliver/Splash News
O familie foarte cool la Disney, în august  FOTO Guliver/Splash News

Într-adevăr, ceva s-a schimbat în imaginea de familie şi nu e vorba de o dramă sau de vreun di­vorţ iminent. Dacă de ani buni admirăm longevi­tatea unui mariaj atât de echilibrat şi de succes, într-o lume atât de supusă ispitelor şi despărţiri­lor, mai avem un motiv pentru care aproape că-i invidiem pe Becks.

 Şi nu ne referim la imperiile pentru care-au muncit asiduu, ci la moştenirea lor cea mai de preţ: patru copii speciali, care îm­părtăşesc tot ce-i mai bun din partea părinţilor. E lesne de înţeles de ce fiecare-şi dezvoltă propria personalitate şi împreună se pregătesc să preia cheia imperiului Beckham. Şi cuplul a preluat ceva de la ei: cheful acela copilăresc de distracţie, căci mare ne-a fost mirarea s-o vedem pe fosta Posh, pe superstarul fotbalului englez şi pe cei pa­tru copii bucurându-se de fiecare atracţie a par­cului Disneyland din Anaheim, California, pe 24 august. O zi memorabilă pentru întreaga familie. Cum s-au maturizat copiii lor şi cum s-au distrat împreună cu părinţii celebri?

Harper (4 ani)

Atunci, în centrul atenţiei, cum spuneam, a fost Har­per, care-a trăit visul oricărei fetiţe de vârsta ei, aceea de-a fi printre personaje de basm. Şi ce-a crescut! Într-un deux-pièces semnat de de­signerul de haine de lux Prinţesa Marie-Chan­tal a Greciei şi cu părul blond şi lung, lăsat pe spate, singura fiică a cuplului semăna izbitor cu Rapunzel, eroina ei preferată din poveşti. Că tot suntem la capitolul prinţeselor, David nu s-a pu­tut abţine să pozeze cu Elsa şi Anna din filmul animat Frozen, pe Instagram. „Am devenit un tată şi mai bun astăzi, după ce Harper m-a rugat să fac o poză cu fetele ei favorite…“, a explicat fostul jucător englez ipostaza neconvenţională.

David şi Harper

Citeşte totul despre copiiii lui David şi-ai Victoriei pe www.okmagazine.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările