Demisie din Guvernul Orban. Cine pleacă înainte de învestirea noii echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Constantin, secretat de stat la Ministerul Muncii, a anunţat că demisionează din funcţia ocupată pentru a se ocupa de coordonarea alegerilor din 2020.

„A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale. La şedinţa Colegiului Naţional din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea şi responsabilitatea de a coordona la nivel naţional campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru şi oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piaţa forţei de muncă”, a anunţat pe pagina sa de Facebook Ioana Constantin. 

Secretarul de stat al PMP a fost unul dintre cei mai vocali oameni ai partidului condus de Eugen Tomac în cele câteva luni de guvernare liberală. „E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre judeţele ţării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susţinut şi susţine cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate. Ne apucăm de treabă! Ne vedem în judeţele dvs.! PMP+10%”, a completat Ioana Constantin. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite