Teodorovici, declaraţie controversată despre rachetele Patriot: Nişte fiare mă costă miliarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici continuă seria declaraţiilor controversate.  FOTO Mediafax/Andreea Alexandru
Eugen Teodorovici continuă seria declaraţiilor controversate.  FOTO Mediafax/Andreea Alexandru

Fostul ministru Eugen Teodorovici a avut o declaraţie contriversată legată de plata rachetelor Patriot, despre care a spus că ar fi nişte fiare.

Potrivit Europa Liberă,  dialogul lui Eugen Teodorovici cu Florin Cîţu a avut loc la finalul celor peste două ore de audieri în comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament. „Mai mult, rachetele. Aş fi avut o expresie, dar mă abţin, că iar o daţi cu ruşii, cu astea. Domnule, pentru mine contează ţara asta. Niciuna din aceste ţări din afara graniţelor nu contează, că e Rusia, că e America, că e China, oricine, nu contează. Dumneavoastră îmi invocaţi un contract comercial în defavoarea interesului naţional. Puteaţi să discutaţi, că iau moca de la ei, adică mă costă miliarde nişte fiare, nişte fiare! Adică nu puteam să plătesc în februarie avansul la rachete, adică se supăra cineva sau cei care trebuia să încaseze anumite facilităţi”, a afirmat Eugen Teodorovici. 

Florin Cîţu a venit cu un răspuns la cele spuse senatorul PSD într-o declaraţie pentru sursa citată. „Să spui că a cumpăra rachete Patriot care ne apără, sunt aici în România pentru a ne apăra într-o zonă geopolitică complicată, să spui că sunt fiare... asta arată mult despre cea ce crede fostul ministru despre cum trebuie apărată România în faţa celor care ne ameninţă voalat sau direct. Cu cât le plăteşti mai repede, cu atât vin mai repede în România”, a completat Florin Cîţu pentru Europa Liberă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite