Halep şi-a aflat adversara: Simona întâlneşte o arabă, care a făcut furori la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep speră să facă un turneu reuşit după cel de la Australian Open
Simona Halep speră să facă un turneu reuşit după cel de la Australian Open

Simona Halep (2 WTA) a revenit pe teren în Emirate cu o înfrângere categorică la dublu, însă are speranţe mari pentru proba de simplu.

Simona Halep a asistat la un meci pe viaţă şi pe moarte în urma căruia s-a stabilit numele jucătoarei în faţa căreia va debuta direct în turul II, la Dubai.

Confruntarea dintre americanca Alison Riske (18 WTA) şi tunisianca Ons Jabeur (45 WTA) a avut nevoie de două ore şi nouă minute pentru a-şi desemna învingătoarea. Primele două seturi au fost complet diferite, aşa cum se întâmplă de multe ori în tenisul feminin. Primul a fost pe muchie de cuţit, decis la tiebreak: 7-3 pentru Jabeur.

Apoi, în actul secund, araboaica de 25 de ani a fost de nerecunoscut! Riske s-a dus la 5-0 şi şi-a adjudecat setul cu 6-1.

În decisiv, iarăşi, am avut un duel strâns. S-a mers pe serviciu în primele şapte game-uri: 4-3 Jabeur. Apoi, aceasta a izbutit primul break (5-3), după care şi-a rezolvat calificarea, făcându-şi serviciu la zero: 6-3.

Ons Jabeur a fost printre revelaţiile de la Australian Open 2020, acolo unde a avansat până în sferturi. Aici, a fost învinsă de Sofia Kenin, scor 4-6, 4-6, adversara ei câştigând, ulterior, trofeul la Melbourne.

Halep şi Jabeur s-au întâlnit o singură dată până acum, în 2018, la Beijing. Atunci, Simona a fost accidentată, a cedat primul set cu 1-6 şi a abandonat înainte de startul setului secund.

Organizatorii vor anunţa data meciului dintre Halep şi Jabeur la Dubai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite