articolul anterior articolul urmator

Şase persoane au murit şi alte 200 au fost rănite în timpul protestelor faţă de rezultatele alegerilor din Indonezia

5
22 May 2019 08:03:38
Autor: News.ro
Un muncitor din comisia electorală sortează buletinele de vot pentru viitoarele alegeri generale la un depozit în Bogor Indonezia FOTO EPA-EFE / Adi Weda
Un muncitor din comisia electorală sortează buletinele de vot pentru viitoarele alegeri generale la un depozit în Bogor Indonezia FOTO EPA-EFE / Adi Weda

5 Comentarii

Un cititor
22.05.2019, 08:14:04

"Şase persoane au murit şi alte 200 au fost rănite în timpul protestelor faţă de rezultatele alegerilor din Indonezia" Asa o sa se ajunga si in Romania daca justitia , jandarmeria si politia si PSD il sustine la nesfarsit pe paranoia Dragnea. Oamenii paranoici stau in centre specializate si nu in fruntea tarii ! Daca aceste institutii nu vad pericolul care ne paste si este chiar pazit si ajutat in a distruge Romania, si in a instaura dictatura unui om cu grave probleme de sanatate mintala...................aici vom ajunge ! Aloooo, treziti-va, nici Ceausescu nu a fost lasat la nesfarsit sa faca ce vrea dintr-un popor ! Si acela deviase grav de la compotamentul unui om sanatos mintal.

-2 (2 voturi)
Tepes
22.05.2019, 11:59:14

Un cititor Da! Unii dau în paranoia.

Un cititor
22.05.2019, 12:13:15

Pai....ce tot spun ?! Daca il mai sustineti, (atat voi inconstientii , cat si organele legii -caracatita din justitie, militie si jandarmeria SRL Dragnea) deci daca il mai sustineti pe paranoia din fruntea PSD, a Camerei Deputatilor, jandarmeriei si militiei, acolo vom ajunge si noi. Cred ca ai vazut ceva horror zilele astea : Mafiotul face miting iar in oras se intra pe baza de parola , iar Tuta se duce pe furis la Suceava cu ajutorul militiei, jandarmeriei si a membrilor locali din judet. Deci paranoia e avansata ! Cum crezi tu PSD, ca mai poti prosti populatia , in asa hal ?! Au inceput sa foloseasca pt a prosti metode de o cretinitate fara egal ! Mai e ceva de discutat ?!

Un cititor
22.05.2019, 12:15:28

Sa nu-mi spui ca astea nu-s reale ca, nu cred ca boala se ia......sau poate da ! Dar mai sigur se ia ticalosia !

Un cititor
22.05.2019, 12:19:37

Ce circ supota tara asta de trei ani ! Cu ajutorul vostru ! Nu pricepeti odata ca munca innobileaza pe om , iar lenea indobitoceste ?!