Asia

articolul anterior articolul urmator

China a ordonat platformelor de internet să intensifice supravegherea modului în care minorii folosesc serviciile de streaming live

0
8 May 2022 06:18:30
Autor: News.ro
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

China a ordonat sâmbătă platformelor de internet să intensifice supravegherea modului în care persoanele cu vârste de sub 18 ani folosesc serviciile de streaming live, ca parte a unei campanii de înăsprire a reglementărilor din acest sector aflat în plină expansiune, transmite Reuters.

Platformele trebuie să intensifice controalele pentru a împiedica utilizatorii minori să facă plăţi sau să devină ei înşişi ei înşişi transmiţători în direct fără acordul tutorelui lor, a declarat Administraţia Naţională pentruRadio şi Televiziune, într-un comunicat.

De asemenea, platformele vor trebui să consolideze gestionarea orelor de vârf pentru astfel de spectacole, iar spectacolele vor trebui oprite ”forţat” la ora 22:00. ora locală, pentru utilizatorii pentru care sunt activate funcţiile lor de control parental.

Măsurile vin după ce, luna trecută, China a lansat o campanie specială de două luni pentru a curăţa ”haosul” din afacerile online de streaming live şi video scurte, parte a unui plan mai amplu de promovare a conţinutului considerat adecvat şi legal.

Printre cele mai proeminente platforme de streaming live ale ţării se numără Douyin, deţinută de ByteDance, echivalentul chinezesc al TikTok, Kuaishou, Bilibili, creată de Alibaba, precum şi Huya (şi Douyu, care sunt ambele susţinute de Tencent Holdings.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările