Asia

articolul anterior articolul urmator

Un copil de cinci ani a fost ţinut luni întregi într-o cuşcă pentru pisici, înainte de a fi torturat şi ucis chiar de părinţii săi. „Era foarte obraznic cu mine“

5
16 Nov 2019 10:25:08
Autor: Valentin Bolocan
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

O instanţă din Singapore a prezentat fotografii cu o cuşcă pentru pisici în care a fost ţinut un băieţel de cinci ani de către părinţi, înainte de a-l ucide cu apă clocotită.

Azlin Arujunah şi Ridzuan Mega Abdul Rahman, ambii în vârstă de 27 de ani, sunt acuzaţi că au turnat apă clocotită peste fiul lor, la domiciliul lor din sudul oraşului-stat. Anchetatorii au spus cum băieţelul a fost ţinut luni de zile în cuşca pentru pisici şi torturat cu lingura fierbinte, după care a fost ucis, potrivit digi24.ro. În urma examenului medico-legal, s-a stabilit că băieţelul a murit din cauza loviturile primite în cap şi a arsurilor provocate de apa fierbinte.
 
În faţa instanţei, mama, Azlin, s-a apărat spunând că nu a intenţionat să-şi omoare copilul. „Cum aş putea să omor un copil? Uitaţi-vă cât de mică sunt”, a spus femeia.
 
Într-o altă declaraţie, ea a spus: „Nu am vrut să torn apă fierbinte pe el, dar era foarte obraznic cu mine.” Femeia le-a spus poliţiştilor care s-au ocupat de caz că „doar a vrut să-i dea o lecţie”.
 
Potrivit Straits Times, în aceeaşi declaraţie femeia a spus: „Dacă aş fi avut intenţia să-l omor, i-aş fi ucis şi ceilalţi copii ai mei. Dar toţi ceilalţi copii sunt în siguranţă şi nu au luat bătaie de la mine. Ca mamă, nu aş avea inima să-mi ucid propriul copil.”
 
Cuşca în care a fost ţinut copilul înainte de a fi ucis FOTO Straits Times
 
Imagini cu rănile cumplite suferite de băiat au fost arătate în timpul procesului. Potrivit criminaliştilor, copilul ar fi fost supus unor chinuri teribile în ultimele luni de viaţă. Părinţii, însă, spun că nu se consideră vinovaţi de crimă.


Azlin Arujunah şi Ridzuan Mega Abdul Rahman

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Michael Michael
16.11.2019, 10:38:13

Buni musulmani! Ii iarta Allah si Profetul pedofil. Pentru ca de justitie nu scapa. In Singapore exista pedeapsa cu moartea. Prin spanzuratoare.

+7 (7 voturi)
Realist
16.11.2019, 11:31:00

Nu s-ar putea sa-i opareasca mai intai ?

+4 (4 voturi)
Alfa Omega
16.11.2019, 12:01:04

Cu asa criminali nu ai ce sta la discutii , impuscati si arsi in crematoriul si cenusa aruncata spre Mecka !

+3 (5 voturi)
Ovidiu Olariu
16.11.2019, 14:43:40

Niste gunoaie ! Au ucis un copil ! Si-au ucis propriul copil ! In aceste doua creaturi monstruoase se regaseste tot ceea ce omenirea a putut sa creeze mai rau de-a lungul timpului !

+2 (2 voturi)
leonard crassas
16.11.2019, 13:30:27

Iarasi religia isi spune cuvantul. Fanatismul religios care exista la musulmani a mai curmat o viata pe langa alte miliarde Ce mai conteaza. PS: Trimiteti copii sa invete religie in scoala

+3 (3 voturi)
Modifică Setările