Asia

articolul anterior articolul urmator

„Furios şi iute“ în variantă chineză. Tanchiştii chinezi, adevăraţi maeştri în a parca tancuri în spaţii mici VIDEO

2
14 Dec 2017 18:52:05
Autor: Viorica Marin

Soldaţii chinezi şi-au parcat tancul, care mergea cu mare viteză, într-un spaţiu mic care pe parcursul exerciţiilor a fost diminuat succesiv.

Soldaţii chinezi şi-au parcat tancul, care mergea cu mare viteză, într-un spaţiu mic care pe parcursul exerciţiilor a fost diminuat succesiv.
 
Tanchiştii chinezi au demonstrat şi capabilităţile impresionante ale blindatelor lor prin deplasarea în mare viteză şi parcare într-un spaţiu mic în timpul unui exerciţiu militar.
 
Echipajul tancului a făcut trei manevre pentru a parca uriaşul blindat, gradul de dificultate crescând cu fiecare nouă încercare. Astfel, în timpul primei manevre, tanchiştii au trebuit să parcheze blindatul pe şenile, prin alunecare, într-o zonă de 38 de metri marcată cu bare speciale, în timp ce dimensiunile vehiculului militar era de 11 metri.
 
La a doua manevră, spaţiul a fost redus la doar 26 de metri, iar la a treia au avut la dispoziţie doar 13,5 metri pentru a parca. Cu toate acestea, soldaţii chinezi s-au descurcat cu brio.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

sestidesiatisesti
15.12.2017, 09:09:06

Tankurile Rusesti sunt intr-adevar cele mai manevrabile din lume Ce american poate face asa ceva ?

-1 (1 vot)
geek-a-contra
15.12.2017, 20:12:22

1. nu este rusesc, este chinezesc, mai exact model 99... 2. ce face omuletul ecolo este un locum bazat pe mult exercitiu, un derapaj controlat: intrare in viraj cu oarecare viteza, (la tancuri asta presupune deja o senila blocata macar partial), urmata de blocarea totala a ambelor senile si apoiastepti ca tancul, in miscare combinata de rotire + frina totala, sa se opreasac in locul si directia dorita. cu ceva exercitiu (+ intelegere ptr consumul de combustibil si pad-uri de cauciuc de pe senile + avarierea pistei de beton) gasesti unghiul de rotire si momentul frinarii. 3. ce mai senzationala demonstratie a facut-o, in opinia mea desigur....,vine din olanda, unde un leopard german care din plina viteza opreste brusc in spatele echipei care a proiectat frinele..... https://www.youtube.com/watch?v=3l-PHEdSYj8

Modifică Setările