articolul anterior articolul urmator

ONU anchetează cum şi-a luat dictatorul Kim Jong-un automobile de lux, deşi se află sub sancţiuni

7
13 Mar 2019 12:44:48
Autor: News.ro
Liderul nord-coreean Kim Jong-un deţine printre altele şi o limuzină Rolls-Roys
Liderul nord-coreean Kim Jong-un deţine printre altele şi o limuzină Rolls-Roys

7 Comentarii

din Bugeac Gabriel
13.03.2019, 13:12:06

Mașinile au ajuns prin China ! Doar sunt vecini.. După asta să facă ONU o anchetă cum au ajuns sute, mii de mașini Toyota nou nouțe pe mâinile teroriștilor din Statul Islamic? De unde au avut armament, tancuri, bani etc.. Cumva de la stăpânii lor americani? Și de ce Statul Islamic a cucerit doar zonele bogate în petrol din Nordul Siriei și Nordul Irakului?? De ce nu au cucerit și teritorii din sudul Irakului? De ce nu au cucerit teritorii din Israel.. dușmanii de moarte a islamului.. sau Iordania, Liban, Kuweit, Turcia, Azerbaidjan etc.

+1 (7 voturi)
_Turbatu_
13.03.2019, 14:48:02

Şuncili lu' mama, da' n-am stiut ca esti asa iubitor de islamisti. Dintr-o data plange sufletu' in tine de mila sirienilor si irakienilor. Da' culmea, ca de mila cecenilor si a altor popoare musulmane din federatia râioasa nu plangi. Ma mir ca n-ai zis ca fiind masini Toyota, le au de la japonezi. Ca pustile kalashnikov le au de la americani, ca americanii le fabrica. Pai si cam ce tancuri ai vazut tu in dotarea ISIS?

+1 (5 voturi)
din Bugeac Gabriel
13.03.2019, 15:36:51

Vezi filmulețe pe YouTube.. n-am eu timp de tine acum.. Și vezi că liderii cecenilor erau din Arabia Saudită.. vezi atacul de la școala Beslan.. astăzi Cecenia este o țară care se dezvoltă foarte bine.. și nu Califat Islamic cum își doreau unii.. așa că stai în banca ta cu Cecenia.. și cum naiba teroriștii din Statul Islamic au cucerit doar zonele bogate în petrol din Nordul Siriei și Nordul Irakului?? De ce n-au cucerit și zone din Israel? Doar îi urăsc de moarte pe evrei.. Pentru că ăia nu sunt musulmani.. erau o adunătură de criminali care ucideau tot.. o făceau pentru bani.. așa a fost și în Cecenia.. și astăzi Ceceni trăiesc liber nu sub califat islamic.

-2 (2 voturi)
Index 4.2
13.03.2019, 13:25:18

Micul Kim s-a indragostit de Donald , ca doar acesta din urma asa a declarat, ca fuse dragoste la prima vedere. Apoi cum dragostea ii oarba, Grasutzu primi bilet de scutire de la Guzganul Rozaliu , sa-si ia masinutze, ca de asa e in dragoste, inebunesti si faci prostii, nu mai gandesti rational.....

-1 (3 voturi)
CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
13.03.2019, 14:16:41

Saracul...este si grasun si schiop, când se da jos din bolid parca coboara dintr-un tanc. Rapoartele astea de la ONU sunt facute numai sa-l scoata din sarite. De nervi mai bea o lada de Courvoisier si-si mai executa niste unchi.

0 (4 voturi)