articolul anterior articolul urmator

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte anunţă retragerea ţării sale de la Curtea Penală Internaţională

3
14 Mar 2018 18:46:29
Autor: News.ro
Rodrigo Duterte FOTO EPA
Rodrigo Duterte FOTO EPA

3 Comentarii

Lombardi Antonio
14.03.2018, 21:18:15

Cine-i "comunitatea internationala" ? :))) include aceasta comunitate "internationala" chiar toate tarile din lume, sau doar anumite tari ? :)) Si de ce comunitatea asta "internationala" se opune politicii anti droguri a presedintelui filipinez ? :)) Exista vreun link intre anumite personaje sau politici ale acestei comunitati "internationale" si traficul de droguri ? Altfel, si aceasta comunitate "internationala" ar trebui sa urmeze calea politicii anti droguri initiata de Filipine .. Deranjeaza undeva ...pe personaje importante :)))

+3 (3 voturi)
bivolul molatec
14.03.2018, 21:43:44

ai idee ce fel de politica antidrog urmeaza Filipine sub conducerea dementului asta? Politia te poate executa pe loc daca te-a gasit cu droguri. Fara proces, fara nimic, pe strada. Evident ca se petrec si multe abuzuri, pt ca nu-i mai controleaza nimeni. Oricine poate fi ucis si apoi sa spuna ca te-au gasit cu droguri

+1 (1 vot)
Lombardi Antonio
14.03.2018, 22:07:05

Foarte bine face politia din filipine daca faci contrabanda cu droguri . Ce proces vrei ? Nu vrei si un avocat platit din banii publici care sa pledeze in numele criminalului care sunt binefacerile comertului sau cu droguri pentru populatie ? Sunt multi tineri care cad in aceasta plasa a mortii si se drogheaza iar apoi mor.

+2 (2 voturi)