Asia

articolul anterior articolul urmator

Prima vizită internaţională a unui înalt oficial al administraţiei Biden. Şeful Pentagonului merge în India

41
7 Mar 2021 13:46:48
Autor: News.ro
Şeful Pentagonului, Lloyd Austin
Şeful Pentagonului, Lloyd Austin

Lloyd Austin, secretarul american al Apărării, va întreprinde peste o săptămână o vizită în India, pentru a discuta consolidarea cooperării, potrivit unei surse guvernamentale citate de Reuters.

Aceasta va fi prima vizită internaţională a unui înalt oficial al SUA din administraţia Biden. Austin urmează să îl întâlnească pe ministrul indian al Apărării, Rajnath Singh, în săptămâna 15 - 21 martie, a mai spus sursa care a dorit să rămână anonimă. 
 
Pentru India, legăturile militare bilaterale strânse ar putea însemna un acces mai mare la tehnologie americană, având în vedere că New Delhi încearcă să îşi modernizeze sistemul de apărare în contextul tensiunilor cu China.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

41 Comentarii

Sorin Farmache
7.03.2021, 13:49:10

„Nu vom lua America sub eticheta comunismului, nu o vom lua sub eticheta socialismului. Aceste etichete sunt neplăcute pentru poporul american și au fost aruncate prea mult. Vom lua Statele Unite sub etichete pe care le-am făcut foarte plăcute, le vom lua sub liberalism, sub progresivism, sub democrație. Dar ia-o, o vom face! ” -Alexander Trachtenberg, Convenția națională a partidelor comuniste New York 20-22 mai 1944 Alexander „Alex” Trachtenberg (1884–1966) a fost un editor american de cărți și pamflete politice radicale, fondator și manager al International Publishers din New York. A fost activist de mult timp în Partidul Socialist din America și mai târziu în Partidul Comunist SUA. Alexander Leo Trachtenberg, cunoscut mai târziu de prietenii săi ca „Alex” sau „Trachty”, s-a născut la 23 noiembrie 1884, din părinți evrei din orașul Odessa

-4 (4 voturi)
Ion Ionescu
7.03.2021, 13:58:20

(Imi cer scuze ptr repetitie) In cartea ‚Biblia Dezgropata’, savantii evrei ISRAEL FINKELSTEIN și NEIL ASHER SILBERMAN au stabilit (cu dovezi incontestabile, stiitifice) că biblia evreilor (Tora) este falsă, faptele descrise în Tora nu au susținere științifică, iar personajele principale Noe, Moise, Avram etc sunt fictive. Teoriile pe care Finkelstein și Silberman le prezintă în cartea lor relevă că: -Israelienii nu au fost niciodată în Egipt, nu au rătăcit prin deșert, NU au cucerit țara [Canaan] într-o campanie militară și NU au lăsat-o moștenire celor douăsprezece triburi ale lui Israel. Prin urmare Exodul NU a existat. -Regatul unit al lui David și Solomon, descris fals în Biblie ca fiind putere regională, era cel mult un MIC regat tribal. -Ierusalimul, in realitate, a fost un mic oraș de văcari, fără importantă economică, culturala sau militară și NU capitala glorioasă a unui imperiu." ***Vreau sa precizez ca atat cei doi savanti evrei, ca si lucrarile lor NU AU NICIO CONOTATIE ANTISEMITA. *** Cartea poate fi comandata si din Romania (doar in limba engleza), la preturi incepand cu 60 lei. Link Wikipedia ro.wikipedia.org/wiki/Biblia_dezgropată

-1 (3 voturi)
Pastarnac
7.03.2021, 14:10:00

Imi cer scuze ca insist : Puteti arata macar una din dovezile arheologice pe care cei 2 sarlatani evrei pretind ca le-au descoperit ?

+1 (1 vot)
Sorin Farmache
7.03.2021, 14:12:02

Nu poate mai mult ca sigur pentru ca el citeaza dintr-o enciclopedie la care oricine poate scrie orice nazbatie.

-5 (7 voturi)
Victor Nagy
7.03.2021, 14:02:55

.......... "Prima vizită internaţională a unui înalt oficial al administraţiei Biden . Şeful Pentagonului merge în India" De inteles , America merge .... sa testeze piata . Rezultatele testarii vor aparea in timp .

-4 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (41)

Modifică Setările