articolul anterior articolul urmator

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a vizitat Afganistanul pentru a discuta despre planul de pace cu talibanii

7
25 Jun 2019 22:27:31
Autor: News.ro
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

7 Comentarii

imsi imsi
25.06.2019, 23:45:19

Pai talibanii sunt creatia SUA in razboiul contra URSS din anii 80. URSS ul nu mai este, guvernul afgan sprijinit de URSS este oale si ulcele de mult dar talibanii au ramas si in loc sa i pupe pe creatori ii bombardeaza cu ce apuca cind ii prind la strimtoare. Americanii au pus un guvern marioneta cu care talibanii nu vor sa stea de vorba si iaca asa dupa ce pleaca americanii in afganistan va fi macelul secolului. Sper ca Romania sa si retraga oamenii de acolo cit mai repede si sa i lase pe americani sa si rezolve treburile singuri. In fond daca aia sunt inca in comuna primitiva ca si conceptie de viata si moravuri (cu exceptia armelor) treaba lor. Avem destui trogloditi si la noi si educarea lor ar trebui sa fie prioritara. Ca doctrina militara ar trebui sa trimitem ceva oameni la talibani sa ne nvete despre guerilla urbana si luptele de partizani ca asta va fi tipul de razboi pe care l vom purta nu invers.

+2 (2 voturi)
Online Socrates
26.06.2019, 02:11:25

Bai ce doctrina desteapta ai mai scos, domnle. Mai rar unul asa de dastept ca matale. Ia sa incepem cu ai tai, sa-i trimitem la talibani sa invete meserie ...

-1 (1 vot)
Avocatul Diavolului
26.06.2019, 02:32:50

Cam scump Afganistanul asta dar cu democratia pe acolo cum stam? Banuesc ca productia de opium nu este destul de mare ca sa poata acoperii cheltuielile.

+1 (1 vot)
Online Socrates
26.06.2019, 06:08:48

Fostul presedinte afgan, le explica americanilor ca fara veniturile din culturile de opium, el nu poate intretine aparatul guvernamental, cu toate subventiile pe care le primea din Iran. Americanul s-a gandit ca nu-i prost deloc Hamid Karzai ala de le-a citit si lor gandurile, asa ca, gand la gand cu bucurie, s-au pus amandoi pe facut bani din droguri. Daca nu erau talibanii, astia ar mai fi continuat razboiul ala inca vreo 18 ani, pe putin.

+1 (1 vot)
Goicea Niculae
26.06.2019, 02:40:16

Încă un război pierdut cu glorie de cea mai puternica țara din lume . Legati lacăt cu prosoape murdare , echipați cu cearsafuri rupte și cu puscoci primitive ,talibanii s-au dovedit o nuca prea tare pentru a fi sparta de loserii USA-NATO. Ferească Dumnezeu sa încerce sa invadeze și Iranul.

+1 (1 vot)