Asia

articolul anterior articolul urmator

Soţia unui ambasador a lovit un bărbat în magazin şi a invocat imunitatea diplomatică pentru a nu fi acuzată VIDEO

13
17 May 2021 14:44:57
Autor: Lorena Mihăilă
Foto Captură din video BBC
Foto Captură din video BBC

Soţia ambasadorului belgian în Coreea de Sud a invocat imunitatea diplomatică pentru a nu fi pusă sub acuzare pentru lovirea unui bărbat. Ea a avut o altercaţie cu un angajat al unui magazin din capitala Seul.

Incidentul a avut loc luna trecută, iar filmarea de pe camera de supraveghere o arată pe soţia lui Peter lescouhier, Xiang Xuequi, cum loveşte un angajat. 

Lucrătorii au suspectat-o pe femeie că fură câteva produse, ceea ce a dus la acest incident. Ambasadorul Belgiei şi-a cerut scuze pentru reacţia soţiei sale.

Incidentul s-a petrecut pe 9 aprilie, într-un magazin de haine din Seul. Xiang Xueqiu, în vârstă de 63 de ani, a petrecut aproape o oră probând haine în magazin, apoi a vrut să plece, scrie presa coreeană.

Un angajat a urmărit-o în timp ce părăsea magazinul pentru a se asigura că hainele pe care le purta, care proveneau din acelaşi magazin, nu erau noi şi neplătite, conform Digi24.

Soţia ambasadorului s-ar fi întors în magazin după angajat şi, într-o confruntare surprinsă de camera de supraveghere, pare să fi împins şi lovit un alt angajat.

Poliţia sud-coreeană a interogat-o pe Xiang Xueqiu în data de 6 mai. Anterior, ea fusese spitalizată după ce ar fi suferit un atac cerebral, potrivit ambasadei belgiene.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

mihai radu
17.05.2021, 15:27:19

Imunitate are bărbatul ei,ea este doar consoartă !

-5 (5 voturi)
tomas frank
17.05.2021, 15:37:39

Belgienii sint capabili de orice , aici korenii sint credibili 1 Sa nu uitam de atrocitatile comise de colonizatorii belgieni in Congo , torturau si mutilau pe bietii sclavi africani care lucrau in minele de diamante . Celor care erau suspectati ca nu muncesc suficient , nu dau randament ,etc , li se taiau cite o mina , urechile , nasul !

-3 (7 voturi)
Ion Capsuna
17.05.2021, 16:02:12

Oh, acesti indivizi superiori, elite speciale...!

-4 (4 voturi)
geminy alecs
17.05.2021, 16:15:21

trebuia lovita imediat inapoi.

-7 (11 voturi)
Fleur Fleur
17.05.2021, 16:20:04

O fi vreo cutuma prin Asia sa mai paruiesti câte un vânzator :):) doamna în cestiune e tot asiatica dupa nume. Si belgienii si ceilalti colonisti au fost duri si au asuprit diferite natii, dar sa n-o luam de la pash'opt, ca n-are legatura cu subiectul.

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările